В ТНЕУ покажуть казку

Яскраву й колоритну новорічну виставу-мюзикл “ Різдвяна казка відчиняє двері» покажуть для дітей працівників університету 27-28 грудня о 16.00 год в актовій залі ТНЕУ.
Творці казки обіцяють здивувати глядачів не лише цікавим сюжетом і майстерним виконанням, а й новими музичними композиціями, хореографічними постановками, захоплюючими   костюмами, яскравими декораціями та   вражаючими   спецефектами. До речі, усі пісенні   і танцювальні композиції   —   не просто розважальні, а й переконливі за змістом, вони   спонукають   глядачів замислитися.
Казка несе в собі і духовний зміст, оскільки тільки сяйво   Різдвяної Зорі,   дароване людству Небесним Отцем,   має здатність змінити зачерствіле і горде людське серце на світле і щире. Добро неодмінно переможе зло, і всі герої переконаються у тому, що справжні цінності у житті — це віра, любов, дружба, взаємопідтримка та щирість у стосунках.
У виставі задіяні понад 130 учасників, серед них — творчі   вокальні   та танцювальні колективи, студенти та працівники університету.

Коментарі вимкнені.