Як Тернопільщина відсвяткує День молоді

У неділю, 26 червня, Україна відзначатиме День молоді. З цієї нагоди відбудеться ряд заходів у Тернополі та області.

Так, 26 червня, з 12.00 до 18.00 в парку ім. Т.Г.Шевченка на острові Чайка в рамках святкування дня молоді в Україні, відбуватиметься: інформаційно-просвітницький захід «Мій талант – моя робота», спортивно-розважальна гра «Аква-фест», презентація діяльності молодіжних громадських організацій,  майстер-класи із вишивання, малювання, гончарства, та ін.

Головними організаторами даного свята є молодіжні громадські організації області, управління у справах сім’ї та молоді  облдержадміністрації та Тернопільський обласний молодіжний центр праці.

Розпочнеться святкування Дня молоді о 12.00 спортивно-розважальною грою «Аква-фест», яку проведе Клуб активного відпочинку «Файні мандри». Кожен учасник гри зможе покататися зі спортивними елементами на байдарках і каяках, пограти у футбол на воді і просто весело провести час.  Також передбачаються абордажні бої, гребля без весел, показові перевороти тих же катамаранів.

Близько 13.00 планується розпочати презентацію діяльності молодіжних громадських організацій та інформаційно-просвітницький захід «Мій талант – моя робота». В програмі передбачено: майстер-класи з вишивання, писанкарства, малювання, а також виставка-продаж майстрів народної та мистецької творчості. Окрім того, тернополяни зможуть придбати під час виставки молодіжної творчості вишивки, вироби з бісеру, картини та інші вироби. А в 14.00 розпочнеться молодіжний концерт талановитих гуртів міста Тернополя, а саме «Фа можор», «Рута-М’ята» та ін.

Коментарі вимкнені.