Як заробляти гроші вдома?

У наші дні фінансової нестабільності багато людей залишаються не при справах. Що робити, якщо ви раптом опинилися без роботи? Не варто втрачати час. Можна заробляти гроші, сидячи вдома. Ось кілька перевірених і надійних способів домашньої підробітку:

Ідея заробітку на дому № 1. Дзвінки.

Якщо ви комунікабельні, не втомлюєтеся від численних розмов по телефону, вам підійде робота інтерв‘юера чи диспетчера. Інтерв’юери обдзвонюють людей, пропонуючи взяти участь в опитуванні або купити товар. Його заробіток залежить від кількості опитаних людей або проданих товарів. Диспетчер ж відповідає на дзвінки сам. Наприклад, можна стати менеджером з прийому заявок на встановлення пластикових вікон. Зазвичай диспетчери отримують відсоток із замовлення (5-10%).

Ідея заробітку на дому № 2. Контент-менеджмент.

Контент-менеджер займається наповненням сайтів. Правда, є компанії, які під контент-менеджментом розуміють занадто широке коло обов‘язків — не тільки наповнення, але й програмування, редагування і т.д. Тому завжди варто уточнювати, що буде входити в запропоновану роботу. Зазвичай контент-менеджери розважальних порталів шукають смішні випадки, анекдоти, картинки, відео в Інтернеті і викладають на сайт. В інтернет-магазини потрібні люди, які будуть складати описи товарів (до 30 рублів за лот — залежно від обсягу та складності опису).

Ідея заробітку на дому № 3. Записи.

Суть роботи полягає в розшифровці аудіофайлів: інтерв’ю, дослідження, лекції. За обробку години запису платять близько 500 рублів, проте потрібно мати на увазі, що година запису зовсім не дорівнює годині роботи. А якщо вже мова буде нечіткою, то на розшифрування та запис може піти кілька днів.

Ідея заробітку на дому № 4. Переклад.

Якщо ви володієте іноземними мовами, то можете зайнятися перекладами. Оплата залежить від складності, терміновості і рідкісності мови, з якої (або на яку) здійснюється переклад. Середня ціна перекладу однієї сторінки (англійська — російська) — 100 рублів. Роботу можна знайти в Інтернеті -на таких перевірених сайтах, як free-lance.ru, weblancer.ru та ін Потрібно повністю заповнити профіль, створити портфоліо — тоді ймовірність того, що вам запропонують роботу, буде вищою

-1 thoughts on “Як заробляти гроші вдома?

  • 09:28 | 23.05.2011 о 09:28
    Permalink

    тут не всі способи. я ще б додав заробіток на блозі/сайті (банерана та контексна реклама + постові), фріланс (у різних напрямках), тощо

Коментарі вимкнені.