«Збаражчині − 800» стає на ноги

Зроблено перші суттєві кроки на шляху становлення громадської організації «Збаражчині-800», мета якої згуртувати підприємливих людей краю на виконання першочергових суспільно важливих завдань. На разі цим невідкладним завданням є гідно зустріти 800-річчя районного центру, що неможливо без належного благоустрою міста.

Минулої середи голова наглядової ради підприємець Ігор Ломага провів збори наглядової ради та ревізійної комісії, у ході яких було вирішено ряд питань. Зокрема обрано виконавчого директора організації – Дмитра Петровича Брощака, який уже має досвід праці у громадській організації. Погоджено і відправлено на реєстрацію Статут організації, обговорено розмір членських внесків, місце розташування організації і інше. Днями буде відкрито рахунок організації, де акумулюватимуться кошти на виконання конкретних робіт з благоустрою.

Учасники зборів на період становлення організації вирішили проводити подібні зустрічі щопонеділка о 16 годині у кабінеті заступника голови районної ради, члена наглядової ради Василя Липки.

Тож усі, хто хоче стати членом організації, допомогти Збаражу розквітнути у всій красі, можуть долучитися до даних засідань і заявити про свої наміри, – пише газета “Народне Слово”.

Коментарі вимкнені.