Сьогодні на першому гастрономічному фестивалі у Тернополі – шурпа, рубці, вареники (програма, меню)

Сьогодні у Тернополі відбудеться урочисте відкриття першого гастрономічного фестивалю “Галицька дефіляда”. В його рамках десять рестораторів міста готуватимуть спільне меню. Тернополяни зможуть покуштувати перші страви та вареники з різноманітною начинкою від 10 грн за порцію, обіцяють кулінари.

Уже з 9 ранку 26 жовтня по вул.Грушевського обіцяють торгувати екологічними натуральними продуктами. А з 12.00 на театральному майдані розпочнеться концерт духового оркестру. З 14.00 до 18.00 тут буде цікаво і дітям, адже для них проведуть різноманітні забави. Офіційне відкриття проведть о 15.00. Його продовжать виступи, конкурс оформлення гарбуза, шоу етнічних барабанів, фаєр-шоу, святковий концерт. А ресторатори продовжать фетивалі у своїх ресторанах – вони пригощатимуть гостей особисто.

До речі, з 18.30 власники ресторанів разом готуватимуть капусту засипану.

Що сьогодні можна буде спробувати на Театральному майдані:

Перша справа:

Шурпа – (ресторан “Хутір”)

Гороховий суп – (“Самогонна ресторація”)

Борщ “Коза” – (“Коза”)

Грибна юшка – (ресторан “Максим”)

Рубці – (ресторан “Рандеву”)

Капусняк – (“Кайпа1540”)

Росіл з локшиною – (“Коловорот”)

Рибна юшка – (ресторан “Чумацький шлях”)

Зупа гуляшова – (ресторан “Назарія”)

Овочевий суп з фрикадельками – (ресторан “День і ніч”)

Вареники:

З вишнями – (ресторан “Назарія”)

З чорницею – (ресторан “Максим”)

З картоплею – (ресторан “Хутір”)

З картоплю із зеленню – (ресторан “День і ніч”)

Із сиром – (“Кайпа1540”)

З картоплею та сиром – (“Коза”)

З гречаного борошна з гречкою та сиром – (ресторан “Рандеву”)

З лівером – (ресторан “Хутір”)

З капустою – (“Коловорот”)

З грибами – (“Самогонна ресторація”)

Програма першого гастрономічного фестивалю “Галицька дефіляда”:

26 жовтня

9.00. Ярмарок органічної їжі. вул. Грушевського

12.00 Концерт духового оркестру

14.00-18.00 Забави для дітей. Театральний майдан

15.00. Урочисте відкриття фестивалю

15.30. Концертна програма, конкурс на краще оформлення гарбуза

18.30-19.30 Спільне приготування рестораторами страви “капуста засипана”

19.30. Фаєр-шоу, виступ етнічних барабанів

21.00. Святковий концерт.

Фестиваль продовжиться у ресторанах учасників, де власники особисто обслуговуватимуть гостей ресторану.

27 жовтня

13.00 Початок фестивалю

14.00–18.00 Дитячі забави, кулінарні майстер-класи для дітей. Театральний майдан

15.00 Концерт

16.00-18.00 Спортивні змагання

-1 thoughts on “Сьогодні на першому гастрономічному фестивалі у Тернополі – шурпа, рубці, вареники (програма, меню)

  • 10:58 | 26.10.2013 о 10:58
    Permalink

    І це довбані ресторатори, роблячи собі рекламу, хотіли ще й добровольців-волонтерів собі у поміч… Наглості немає меж…

Коментарі вимкнені.