Піцайоло з Тернопілля Віталій Колошиць уже в Італії, де доводитиме усім свою майстерність
Ім`я Віталія Колошиця, піцайоло піцерії Presto у Чорткові, наразі добряче «розкручене» поміж завсідників Інету. Не тільки серед тих, хто зависає в соціальних мережах, а й інших – хто куштував на смак творіння Майстра з великої літери – справжню італійську піцу!
Таку майстерність Віталій взяв та й довів торік восени у місті Лева в часі Всеукраїнських змагань піцайол Pizza Fest, здобувши друге місце, про що вже писав Чортків.City.
9 квітня в італійському місті Парма стартує триденний (9-11 квітня) чемпіонат світу з виготовлення піци, де Віталій разом зі своїм товаришем Сергієм Чупіром із міста Рівне відстоюватиме честь України. Такою щемкою новиною він щиро ділився у Facebook минулого вівторка: «Надіюсь на вашу підтримку! Тримайте кулаки за нас! У нашому арсеналі є чим здивувати світ піци! Беремо участь в трьох категоріях: Pizza napoletana STG, Pizza Classica, Pizza a due».
А вже в суботу, буквально напередодні своєї «днюхи», бо вчора Віталію стукнуло повних тридцять, – черговий пост: «Всім привіт з Парми! Наша історія чемпіонату починається тут! Сьогодні вже з`їли найсмачніші паніні і піцу в місті! Потроху скупились до чемпіонату. Готуємось по повній програмі. Далі буде…».
А далі – далі є ось ці два відео.
Що нам залишається? Вибору нема: міцно-міцно тримаймо кулаки за земляка! Бо ж є за кого, чи не так?
Нині, доки той чемпіонат не стартував, вдаймося до цікавенького з життєпису Майстра. Надзвичайно пізнавальним є його пост з добрими ностальгійними нотками в голосі, почерку та образі. Погляньмо: «Замучила мене ностальгія за Італією. Ось з такої роботи я починав свій «італійський шлях кухаря». Від помічника кухаря до піцайоло. Ще худенький маленький хлопчик, без бороди, ледве дихаючий, пізнаючи ази італійської кухні. Це був 2011 рік. Не шкодуйте часу для навчання. Не бійтесь вчитись чомусь новому! Це безцінна інвестиція в ваш мозок і навики!».
Ось так. Дуже правильно!
Джерело: ЧортківCity
Коментарі вимкнені.