Що отримав замість квітів від Степана Барни новий голова Тернопільської РДА (фото)

У неділю, 24 травня голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна представив громадськості Тернопільського району новопризначеного голову Тернопільської райдержадміністрації – Олександра Ігоровича Похилого, який замінив на посаді Андрія Строєвуса від ВО «Свобода». Участь у представленні голови взяли народні депутати Тарас Юрик та Роман Заставний.

Розпорядження про призначення на посаду голови Тернопільської райдержадміністрації Олександра Ігоровича Похилого Президент України підписав 21 травня 2015 року. Замість квітів Степан Барна вручив Олександру Похилому інформаційну таблицю з контактними номерами телефонів, куди звертатися у випадку зловживання службовим становищем, яку буде встановлено у приміщенні Тернопільської РДА.

Усвідомлюю, що посада голови Тернопільської РДА – велика відповідальність, – зазначив, звертаючись до присутніх, Олександр Похилий.Знаю, буде важко. Мобілізація, допомога ветеранам АТО, їхнім родинам, боротьба з корупцією, залучення інвестицій, створення нових робочих місць, розвиток інфраструктури і економіки – мої пріоритетні завдання. Замість питання «Що для мене зробила країна?», поставмо «Що я зробив для рідного краю?», тож закликаю всіх спільно працювати для розвитку регіону. Мої двері завжди відчинені для кожного.

Олександру Похилому 31 рік, закінчив Тернопільський національний педагогічний університет, керівник ПП «Полі Буд» (м. Хмельницький), входить до Блоку Петра Порошенка.

 

-1 thoughts on “Що отримав замість квітів від Степана Барни новий голова Тернопільської РДА (фото)

  • 10:03 | 25.05.2015 о 10:03
    Permalink

    Власник “Полі-буд” – однофамілець Похилого ,голови ТРА..) в нього фірма в Тернополі і з іншою назвою.

  • 15:26 | 25.05.2015 о 15:26
    Permalink

    Молодий.перспективний.таких і треба долучати до керівних посад в державі.
    Михайло.

Коментарі вимкнені.