Землевпорядники Тернопільщини відведуть землі для інвестиційного проекту у сфері автобудування

Для реалізації інвестиційного проекту у сфері автобудування запропоновано три земельні ділянки у Чортківському районі. Землі має намір отримати товариство з німецьким капіталом «СЕ Борднетце-Україна», що є постачальником комплектуючих для світових автомобільних брендів. На одній із ділянок компанія планує побудувати підприємство по виробництву суцільних кабельних мереж для автотранспортних засобів.
Під реалізацію проекту планується виділити 2,5 га із земель запасу у Заводській селищній раді. Ще 0,2456 га відведуть на території Чортківської міської ради. В пропозицію для розміщення виробництва включена також ділянка площею 3,6 га із земель підприємств харчової промисловості та з перероблення сільськогосподарських продуктів на території Нагірянської сільської ради
У землевпорядній службі Тернопільщини зазначають, що відомство зацікавлене у створенні сприятливих умов для ведення бізнесу та будівництві нових виробничих потужностей у регіоні.
Довідково:
Товариство, що планує інвестувати у створення нового виробництва на Тернопільщині, засноване у 2006 році компанією Сумітомо Електрік Борднетце. Цей виробник став системним розробником і постачальником продукції для автомобілів Фольксваген, Шкода, Сеат, Ауді. Група компаній представлена заводами і представництвами, які розташовані у різних країнах світу з понад 10 тисячами працівників.
Прес-служба Держгеокадастру
e-mail: press@land.gov.ua

Коментарі вимкнені.