Євгена Філя не беруть у комісію при Національній поліції через кримінал?

На сьогоднішній сесії Тернопільської обласної ради виступив головний поліцейський Тернопільської області Олександр Богомол. Правоохоронець попросив депутатів виключити члена “Тризубу” Євгена Філя зі списку претендентів в конкурсну комісію при  Головному управлінні Національної поліції  від обласної ради.

За словами правоохоронця, включення в атестаційні комісії кандидатів від громадськості вирішує рекрутинговий центр. Члени комісії повинні бути об’єктивними та неупередженими. Також раніше судимі, наркомани та алкоголіки не будуть в цих процесах, – каже він.

В доказ того, що Євген Філь не має права бути у конкурсній комісії, Олександр Богомол навів матеріали прослуховування в рамках кримінального провадження.

Звісно, нехай депутати оцінять докази і приймуть рішення, – каже голова ГО “Самооборона Майдану Тернопільщини” Іван Ковалик.

– Але тут є один момент, нам точно відомо , що один з заступників Богомола О.М. веде переговори з працівником центрального апарату МВС України п. Слівінським з приводу усунення від процесу переатистації так званих “майданутих” елементів та інших. Про ці переговори відомо Олександру Миколайовичу, – наголосив активіст.

Коментарі вимкнені.