Протягом І кварталу області скасовано 9 тендерних закупівель на майже 185 млн.грн.

Протягом І кварталу 2024 року, за скерованими співробітниками УСР в Тернопільській області листами, в області скасовано 9 тендерних закупівель на загальну суму 184 млн 72 тис. 966 грн.
Окрім цього, до органів державної влади та місцевого самоврядування області скеровано 29 листів для перегляду доцільності проведення публічних закупівель чи приведення документації до належних вимог відповідно до чинного законодавства України, на загальну суму 532 млн 125 тис. 826 грн
 За результатами перевірки розпочато 5 кримінальних проваджень за фактом привласнення/розтрати бюджетних коштів. Попередньо встановлена сума збитків становить 4 млн 670 тис. грн.
В першому кварталі 2024 року співробітниками УСР в Тернопільській області повідомлено про підозру 3-м посадовцям у вчиненні кримінальних правопорушень у бюджетній сфері, загальна сума заподіяних збитків становить 26 млн 691 тис. грн.
Працівниками управління надалі проводиться комплекс заходів, з метою недопущення фактів розкрадання бюджетних коштів під час проведення тендерних закупівель.

Коментарі вимкнені.