Найпопулярніші моделі 2024 та стилі жіночих купальників у магазині Betega

Жіночий купальник – це незамінна річ у пляжний сезон, а також для представниць прекрасного полу, які відвідують басейн протягом всього року. Основні вимоги до сучасного елементу: естетичність, оригінальність дизайну, зручність та можливість підкреслити переваги власної фігури. В Україні сучасні стильні жіночі купальники пропонує інтернет магазин одягу Betega за доступною вартістю та з оперативною доставкою по всій країні.

Основні види жіночих купальників

На сьогодні існує великий асортимент жіночих купальників для пляжу, басейну чи занять спортом. На онлайн-платформі «Бетега» можна обрати різні моделі такого одягу, який відрізняється за фасоном, стилем, дизайном, кольором, принтом, ціною та іншими критеріями. Головне, щоб обраний жіночий купальник гарно «сидів» на фігурі, був комфортним і при цьому подобався за виконанням.

Щодо різновидів виробів, тут вибір надзвичайно широкий. В першу чергу всі елементи розділяються на дві великі групи: суцільні та роздільні, коли ліф і плавки виступають двома самостійними одиницями. Закриті варіанти в свою чергу поділяються на три типи.

  1. Хай-нек – спортивні моделі для тривалого перебування у воді та плавання. Вони дуже зручні та допомагають приховати деякі недоліки фігури та бюсту.
  2. Пландж – стильне рішення для дівчат невисокого зросту, які хочуть візуально додати декілька сантиметрів. Поєднавши такий купальник із спідницею або шортами, можна отримати неперевершене вбрання для пляжу та прогулянки набережною.
  3. Майо – класична суцільна річ для створення відвертого образу. Модель має V-подібний виріз в зоні декольте та досить великі розрізи по боках. Він дуже гарно підкреслює бюст та зорово робить фігуру стрункішою.  

Відкриті купальники також пропонуються в широкому асортименті. Найпопулярніші позиції: бандо, бікіні, халтер. Тут вибір повністю залежить від власних вподобань дівчини, фігури та інших факторів. Наприклад, модель бандо здатна візуально збільшити бюст, тому вона добре підходить для мініатюрних представниць слабкої статі. Бікіні рекомендуються дівчатам з ідеальними формами. Халтер відрізняється тим, що верхня його частина тримається за шию за допомогою бретельки. Чашечки найчастіше з ефектом «пуш-ап».

Популярні моделі жіночих купальників в інтернет-магазині «Бетега»

Інтернет-магазин одягу «Бетега» надає величезний вибір жіночих купальників на пляжний сезон 2024 року:

  • суцільний варіант з оригінальним малюнком;
  • відкрите роздільне рішення із квітковим принтом, яке додасть довершеності та витонченості образу;
  • модель в бордовому кольорі з принтом у стилі етно.

Також при бажанні можна придбати окремо верх купальника. Вартість цього елементу обумовлюється кільками аспектами: матеріал пошиття, складність дизайну, країна-виробник, стиль. На онлайн-майданчику Betega завжди є можливість придбати якісні, актуальні речи за помірною вартістю та з оперативною доставкою по Україні.

Як обрати купальник за кольором

Потрібно додатково сказати, що крім самого фасону при виборі такого предмета гардероба, не менш важливим моментом виступає колір. Найчастіше обирають жіночі купальники трьох відтінків.

  1. Білий – базовий колір. Він вигідно демонструє засмагле тіло з ідеальними формами. Єдиний недолік – це складність догляду.
  2. Чорний – універсальний відтінок. До того ж тут можна обрати як суцільну модель, так і роздільну. Дуже ефективно виглядає чорний виріб з яскравими вставками.
  3. Червоний – звабливий тон. Якщо ви хочете на пляжі привернути увагу протилежної статі, то червоний купальник стане найкращим варіантом.

Також необхідно виділити квітковий принт – купальник з подібним мотивом або у стилі етно буде неймовірним рішенням для створення тендітного, ніжного, жіночого образу.

Широкий вибір купальних костюмів для жінок дозволяє обрати бажану річ за дизайном, матеріалом пошиття, моделлю, вартістю та іншими характеристиками.  

Щоб замовити жіночий купальник або інший одяг в інтернет-магазині Betega достатньо звернутися за допомогою до менеджера за номером телефону, що вказаний на сайті, або ж заповнити онлайн-заявку з вказанням свої контактних даних для зворотнього зв’язку.

Коментарі вимкнені.