Гінеколог розкаже, як пише романи про жінок

Черговою гостею «Зустрічі без краватки» стане відома тернопільська письменниця, людина яка поєднує в собі кілька професій – працю лікаря та творчу діяльність. Тернополянам пропонують знайомство з яскравою, неординарною особистістю – Лесею
Романчук.

Леся Романчук народилася в Магаданській області. Із золотою медаллю закінчила середню школу № 1 у м. Тернополі. У 1979 році Тернопільський медичний інститут – із відзнакою.

15 років працювала викладачем Кременецького, потім Чортківського медичного училища, з 1994 року працює на кафедрі акушерства та гінекології Тернопільського державного медичного університету.

Кандидат медичних наук. Доцент кафедри акушерства та гінекології Тернопільської медичної академії.

Співавтор 7 підручників з акушерства та гінекології для студентів вищих медичних навчальних закладів українською, російською та англійською мовами.

Пані Леся стверджує, що ніколи не мріяла бути письменником, тим не менш з 1999 року, вона Член Національної Спілки письменників України. На даний час авторка роману в 8 книгах «Софія. Не залишай…» (2001-2004), який набув всеукраїнського резонансу, книг «Гравітація» (2004), «Чотири дороги на зустріч» (2006), «Лицарі любові і надії» (2010), збірок поезії «В мереживі мережі» (2009), «На ноті ЛЮ» (2010) та ін.

Виконавиця власних пісень.

«Зустріч без краватки» з Лесею Романчук відкриє  секрети успішності та світогляд цієї непересічної жінки.

Зустріч відбудеться 4 жовтня у кав’ярні «Відень», ТРЦ «Атріум», 5  поверх.
Початок о 18.30
Вхід вільний за попередньою реєстрацією на EVENTS.te.ua
Партнер проекту : Ресторан «Відень»
Інформаційний партнер: інтернет-газета “Погляд”

Коментарі вимкнені.