Без масок буденного життя, забувши про роботу та статуси, — гайда на Файне Місто-2016!

A5RSqCmmJgEФайне Місто – це не тільки обласний центр з репутацією файного, це ще й open-air-фестиваль міжнародного рівня, одна з найпотужніших мистецьких подій країни.
Цьогоріч фестиваль “Файне Місто” відбудеться у новому форматі – аж чотири дні впродовж 7-8-9-10 липня: від свята Івана Купала, а закриття фестивалю буде супроводжуватися виступом європейських хедлайнерів та прямою трансляцією фінального матчу чемпіонату Європи з футболу. Локація незмінна: територія міжнародного аеропорту “Тернопіль”, куди можна буде дістатися першим в місті фестивальним тролейбусом.
Міжнародний фестиваль “Файне Місто-2016” збере кращі українські та європейські гурти. Проте незмінною залишається основна програма та ідея підтримки українського мистецтва та культури. Фестиваль об’єднує особистостей, які люблять свою творчу справу. Відпочинку сприятимуть польова кухня, цікаві спортивні локації, виставки рукоділля, майстер-класи з різних ремесел та ваші однодумці, які теж насолоджуються дружнім фестивальним настроєм.
Добираючись з усієї України автостопом, автобусами та машинами, серця у пошуках вільного духу зустрінуться тут, на території вільних людей, щоб розділити музичне щастя та дружбу. Без масок буденного життя, забувши про роботу та статуси – сюди варто приїхати, щоб відчути себе вільним і бути поруч із справжніми людьми.

Коментарі вимкнені.