Модні тренди 2024

Все вказує на те, що у 2024 році світ чекає справжня модна революція. Серед багатьох трендів, які останнім часом набирають популярності, слід відзначити три діаметрально різні напрямки:

  • Повернення гламурної стилістики на рубежі 2000-х з обтислими силуетами, великою біжутерією та ланцюжками;

  • Стилістика athleisure з тренувальними костюмами та аксесуарами, які замінюють повсякденний і навіть гламурний одяг;

  • Концепція eco friendly з нейтральним, стриманим гардеробом на основі натуральних, органічних матеріалів та енергоощадних технологій виробництва.

Якщо ви готові до захопливих експериментів з новими стилями та заново відкрити класику, обов’язково ознайомтесь зі свіжою колекцією жіночого одягу від українського модного бренду OneByOne на сайті https://onebyone.ua/!

Модні тренди 2024: сезон весна-літо

У літньому сезоні передбачається популярність досить відвертих сюжетів: помітно декольтовані блузки та сукні, кроп-топи та інші укорочені моделі, екстремальні мініспідниці та міні-шорти, моделі з відкритою спиною, штани та джинси з низькою посадкою, вирізи та розрізи у несподіваних місцях, прозорі тканини.

Весняні та літні комплекти трендового одягу міститимуть такі відмінні елементи:

  • білизняні образи з атласної, шовкової, гіпюрової тканини, в яких можна помітити риси пеньюарів, піжам, корсетів у поєднанні з насиченим макіяжем;

  • мереживне оздоблення в блузках, сукнях та спідницях, багатошарове мереживне вбрання з воланами, які ідеально поєднуються з широкими ременями та високими чоботями на плоскій підошві;

  • «сільські» образи retro, vintage з сукнями в горошок або з квітковим принтом та з сумками шоперами зі щільної тканини. Сюди можна додати будь-які види неформального взуття: балетки, мокасини, сліпони, топсайдери, еспадрильї, навіть кеди;

  • для шанувальниць традиційного вбрання призначені сукні та сарафани максимальної довжини зі складками та оборками, плісировані спідниці та штани з романтичним силуетом.

Модні тренди 2024: сезон осінь-зима 

Осінні стилізації 2024 року повинні враховувати сезонні перепади температури, тому теплі речі відрізнятимуться об’ємнішим, навіть мішкуватим, кроєм. Жакети, піджаки, пальто прямого крою виразно підкреслять широку лінію плечей у поєднанні з ременем або поясом.

Тенденції, які варто враховувати при створенні комплектів осіннього та зимового вбрання у 2024 році, наступні:

  • total denim – джинсові речі стали універсальною основою будь-якого гардероба. До них належать штани, спідниці, сукні, сарафани, сорочки, куртки, кеди, та навіть чоботи. При цьому такі речі органічно комплектуються будь-якими видами біжутерії та сезонних аксесуарів, включаючи хустки, шарфи, шапки;

  • шкіряні речі (штани, шорти, комбінезони, сукні, куртки), часто в стилістиці bike show із заклепками, нашивками, які можна доповнити мотовзуттям або черевиками на високій рельєфній підошві;

  • актуальними будуть трикотажні речі зі щільних натуральних тканин з додаванням бавовни або вовни: джемпери, светри, пуловери, жилети, сукні, спідниці. Ефектного вигляду жінкам додадуть трикотажні штани, легінси чи шорти;

яскраві та контрастні відтінки щільних гольфів, легінсів, колготок чи чобіт допоможуть оживити монотонні осінні та зимові комплекти.

Фасони одягу 2024, на які варто звернути увагу

Якщо ви досі не знаєте, що буде модно в 2024 році, варто додати до свого гардероба кілька безпрограшних варіантів: 

  • костюми в різній комплектації: штани, спідниці, сукні з жакетом, особливо актуальними будуть подовжені піджаки з кроп-топами або короткими шортами;

  • широкі штани або кюлоти, які можна поєднувати з класичними туфлями, ботильйонами на високих підборах, а також з лоферами, черевиками на платформі. Як і раніше, актуальними будуть комфортні, практичні моделі military та cargo нейтральних природних відтінків, які можна доповнювати укороченими топами, майками, футболками з яскравими принтами;

  • комбінезони, які зовсім не збираються поступатися своїми позиціями на модних подіумах. Актуальними є повсякденні та гламурні моделі: джинсові, бавовняні, шовкові, мереживні.

У тренді будуть еклектичні, змішані комплекти, в яких поєднуються різні матеріали та стилістики: денім та шифон, шкіра та мереживо, джогери та топи з паєтками, офісні костюми та кеди.

Мода 2024: кольори жіночого одягу

Для повсякденної стилістики smart casual або urban chic найкраще обрати гармонійні, стримані відтінки в природній гамі: фіолетовий, оливковий, теракотовий, графітовий та інші. Також помітним є переважання чорного та сірого.

Гламурні або вечірні комплекти 2024 року нагадують модні подіуми 90-х з довгими обтислими сукнями, або короткими мереживними сукнями з корсетом бордового, фіолетового, смарагдового відтінків. Актуальною є велика кількість паєток і стразів, блискучі ланцюжки на тлі більш «важких» джинсових або трикотажних речей.

У вуличній моді outdoor або street wear домінують насичені, інтенсивні, часто неонові та кислотні відтінки: лимонний, салатовий, фуксія, контрастні принти в клітинку або смужку, яскраве взуття, кеди або кросівки.

Фітнес-стилістика athleisure взагалі не знає обмежень у кольорах: чим яскравіше, тим краще! 

Трендові фасони жіночого одягу 2024

  • Повсякденні сукні для літа: багатошарові, багатоярусні з натуральних тканин з додаванням лляних, бавовняних, шовкових волокон. Для осінніх комплектів можна вибрати елегантні трикотажні сукні, сукні-светри, сукні-гольфи. В офісній стилістиці актуальними є оригінальні сукні сорочкового крою, сукні-піджаки з лацканами.

  • Блузки у 2024 році поєднують різноманітні тренди: кокетливість, елегантність, ефектність, тому часто для них використовують атласні, шовкові, мереживні, прозорі тканини, об’ємний крій з прилаштованими рукавами, відкриті плечі та відверте декольте. Популярні повітряні блузи з квітковим принтом у пасторальному, прованському романтичному стилі. Знову популярними є гофровані блузки та моделі з жаткої тканини, яка утворює виразний силует.

  • Сорочки в поєднанні з джинсами можна назвати безумовним трендом для будь-яких комплектів та образів: повсякденних, ошатних, романтичних, гламурних. У 2024 році переважають сорочки з натуральних тканин, віскози, модалу, однотонні, в смужку, з картатим принтом, об’ємного крою або oversize. Знову актуальні подовжені сорочки в поєднанні з бриджами, лосинами чи легінсами.

  • Жіночі джинси підпорядковуються двом протилежним тенденціям. Багато модних брендів продовжують пропагувати об’ємну форму, включаючи багі, банани, бойфренди та інші. Ці фасони доповнюють всілякі нашивки, заклепки, ланцюжки. Але при цьому обтислі моделі знову підкорюють подіуми: джегінси, джогери, скіні, сліми. Актуальними є вечірні комплекти з джинсами та корсетами, мереживними чи прозорими топами, блузками, строгими жакетами або піджаками.

  • Світшоти. Практично всі трикотажні речі в стилістиці athleisure або fitness (лонгсліви, світшоти, толстовки, лосини, легінси, джогери) міцно закріпилися в повсякденному гардеробі й органічно поєднуються з традиційними або гламурними речами. У 2024 році світшоти з однотонного або принтованого бавовняного трикотажу повторюють об’ємні контури oversize і при цьому стрімко коротшають.

Верхній одяг (куртки, пуховики, пальто, плащі) відповідно до останньої моди або вписується в рухливий, практичний стиль міських вулиць outdoor, street wear, або утворює об’ємніші, виразні силуети. Багато моделей гармонійно поєднуються зі зручними видами взуття на плоскій підошві: мокасинами, лоферами, челсі, черевиками з високим рельєфним протектором.

Де купити модний одяг у 2024 році?

Тепер, коли ви знаєте, що буде модно 2024, прийшов час оновити свій гардероб. Перевагу варто віддати класиці та мінімалізму в дусі преміум. Цим якостям відповідає зручний та елегантний жіночий одяг від українського бренду OneByOne у відтінках білого, чорного, бежевого чи темно-синього. Прості фасони, стримані кольори та добірні тканини допоможуть вам створювати цілісні стилізації, підкреслюючи вашу індивідуальність без зайвої пишноти.

Коментарі вимкнені.