Чим тернопільський чиновник гірший від збаразького

Волонтери Тернополя налагоджують конвеєр по виробництву станків до крупнокаліберних кулеметів ДШК…
– Їздимо по інстанціях, організаціях. Щоб це був не один виріб а 100, 200, 300 штук. Зустрічаємось з різними керівниками.  Для прикладу: говорили з керівником державного підприємства ” Техінмаш”, що біля Білого замку, в Тернополі… Живіт вперед, “хальоний”… Державний чиновник на державній посаді – не зацікавлений щось взагалі робити. Моя думка: гнати таких треба …Потратили час, солярку, в душі когось відправили за високі гори Карпати. Але негативний результат, теж результат, – розповідає Тарас Білан.

Але, на щастя , не всі в нашій державі такі…

Волонтери поїхали на прийом до голови Збаразької РДА. Розмова тривала 2 хвилини, – каже Тарас. Там вислухали і сказали коротко : робіть…
– Через 2 дні голова РДА зібрав : начальника міліції, воєнкома, прокурора,міського голову Збаража, та інших. Коротко , лаконічно повідомив про суть питання. На це пішло не більше 10-ти хвилин…ПОКАЗАЛИ УСТАНОВКУ, І… І ми працюємо…  Збаразький штаб допомоги АТО (Фоміна, Кокайло) один напрямок, Райавтодор, інший напрямок, … там шліфують,  там фрезерують, там точать деталі… Я ніколи владу не хвалив , але в даній ситуації стиль керівництва керівника Збаразької ОДА Качки А.Я. заслуговує позитивних відгуків, – розповідає Тарас Білан.

-1 thoughts on “Чим тернопільський чиновник гірший від збаразького

Коментарі вимкнені.