Міський голова Тернополя Сергій Надал змінив правила під час гри

Для того, щоб надокучлива громадськість зайвий раз не завдавали клопоту міському голові, міський голова Тернрополя Сергій Надал 16 червня підписав розпорядження, відповідно до якого для розгляду петиції необхідно зібрати вже не 250 підписів, а 300 підписів. Крім того для цього тепер  надається 30 днів,  а не  90, як було донедавна. 

pet
Незважаючи на те, що Петиція Експертно-аналітична група “Акцент” про Розміщення на сайті міськради Реєстру комунального майна була зареєстрована набагато раніше (подана 19.05.2016, а розміщена на сайті 23.05.2016), вимоги документа, ухваленого 17.06 було застосовано щодо петиції, яка була зареєстрована майже місяць назад.

  • Сайт петицій здивував повідомленням, що для розгляду петиції потрібно 300 підписів. В нас вже є 258. Для збору необхідних 42 підписи нам відведено 30 днів.
    Експертно-аналітична група “Акцент” приймає виклик від Сергія Надала. Незважаючи на те, що зміна правил гри під час самої гри не є ознакою доброго тону, ми разом готові довести актуальність петиції для тернопільської громади, – кажуть активісти.
     

Коментарі вимкнені.