Сергій Надал перевершив самого себе – у Тернополі планують реконструкцію вбиральні на офісні приміщення

Ох і жартівник – війт наш Сергій, син Віталія, ох і бешкетник. Оце ж як щось придумає, то не знаєш плакати чи сміятися. І розумієш, що сльози лити варто, бо ж чергова його фантазія знову приведе до зменшення площі якогось парку чи знищення скверика, а від сміху стриматися не можеш.
Днями мерія наша зробила попередню оплату “НДІпроектреконструкція” у сумі 25 тисяч і ще чотири сотні гривень. Цей науково-дослідний інститут у місті давно вже знаний. Це саме вони зробили нам генеральний план, на якому тепер ніхто не може зрозуміти не те, що де паркова зона, а де дорога, а навіть де схід, а де – захід. І ось тепер саме вони мають розробити проект “реконструкції підвального приміщення громадської вбиральні з надбудовою офісних приміщень”.
Так, так, вам не здалося – громадська вбиральня, а на ній офісні приміщення.
Війт наш – будівельник знаний. У нього взагалі до будівництва манія якась: він у парках будує, у скверах, на дитячих майданчиках, на дорогах і тротуарах. А ось тепер ще й на громадських вбиральнях буде.
Хотілося б сказати, що він сам себе перевершив, але ж нема межі досконалості і жевріє надія, що це ще не остання будова, яка здивує тернополян.
Будова ще тільки в планах, а Сергій Віталійович вже почав готуватися до її відкриття. Для цього мерія знову ж таки на 25 тисяч гривень закупила “кружки, тарілки, вази, стакани”. Так що фуршет з нагоди початку функціонування нових офісних приміщень очікується на славу. І, головне, гостям хвилюватися не варто. Якщо трішки переберуть – громадська вбиральня ж прямо тут, у підвалі. Ходи – скільки хочеш.
Андрій БЕРЕЗОВЧУК

Коментарі вимкнені.