Заради піару, тернопільський мер Сергій Надал йде на порушення Конституції

Нещодавно міський голова Тернополя Сергій Надала заявив, що для тернополян вартість проїзду буде дешевшою, ніж для гостей міста.«У перспективі ми маємо перейти до системи, коли мешканці міста платять менше, бо вони реально користуються транспортом частіше, а гості платять більше, бо разово використовують міський транспорт. Такий досвід успішно впроваджений вже багато років у всіх европейських містах», – сказав мер.

Як коментує цю заяву громадська активістка Олена Степанова, у випадку запровадження диференціації вартості проїзду від приналежності до територіальної громади Сергій Віталійович безперечно порушить Конституцію, оскільки буде встановлено привілей для Тернополян.

Оскільки, згідно Статті 24, громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом. Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.

 Нагадаємо, всупереч обіцянкам мера Сергія Надала покарати перевізників, які минулого року під час першого снігопаду не вийшли на маршрути, міськрада їм підвищила вартість проїзду.

-1 thoughts on “Заради піару, тернопільський мер Сергій Надал йде на порушення Конституції

  • 15:57 | 26.01.2017 о 15:57
    Permalink

    За 25 років незалежності ніхто з керівників міста не займався міським транспортом, фактично автобусний парк в гробили і перекинули все на приватних перевізників ,але це не вирішило проблеми перевезення пасажирів тому що їхні автобуси брудні ,холодні ,їздять не за графіком,майже аналогічна ситуація з тролейбусним парком,а може ще і гірша ,сучасні наші тролейбуси такі страшні що в них можна знімати сміливо фільми жахів,крім того міська рада ще й поповнює тролейбусний парк старими машинами які потребують багато грошей на ремонт,не зрозуміло для чого так робити? Собі в міську раду закупили чомусь нові автомобілі! Я вважаю що ціни на білети мають бути високими бо штучна ціна в 2-3 гр не дозволяє гідно працювати і мати велику зарплату та комфортні автобуси та тролейбуси,необхідно давно вже давним давно вирішити проблему пільговиків,всюди в світі немає безоплатного проїзду!

Коментарі вимкнені.