Які санкції можуть торкнути людину, в котрої є лише однокімнатна квартира та пес

Люди вперто не хочуть думати. А головою – так вопше! Ти їм пояснюєш: голова – то отакий нарост природній на плечах. Но то не опухоль і зовсім не якесь новоутворення.До доктора не треба йти.То нормально : мати голову на плечах. Боляче іноді, але то вже – або мігрень, або похмілля, або одвірок нада підняти.Ну, ще болить, коли проходити десь не по фен-шую. От ідеш,- а там у цей час шото пролітає замашне.
Але, загалом: голова – предмет безпечний і потрібний. В ній є мозг. І кора. В мозгу – нейрони.Коли вони рухаються – создаються мислі.Ну, це коли вам чогось хочеться. Або не хочеться.І ви пробуєте матеріалізувати цю умственну Джомолонгму. Ото і є мислі. Бо, коли : не знаю, чого хочу – то вже шарікі-за-ролікі. Точніше: нейрони в корі застрягли.Тут уже медицина безсила. Лише методи народної педагогіки.Масаж нижчеспинних півкуль, щоб активізувати ті, що в голові – мозг, то-їсть.
П`ята ранку.Біло, но темно. І холодно, шо бр-р-р…Вибігаю, щоб зняти з поїзда пакет з берцями для Гулівера( розплодилось же їх!!!!). Сусід дрожащє курить коло під`їзду.
– О! А ти сьодні – рання пташка.Вже й тєлік подивилась певно. Шо там, в Москві? Повалять Хуйло?
Ага : я, просто таки – голубка оце. Сутрєца пораньше до Москви злітала, на Кремль сходила, все бачила і чула. Тепер ось сидю на звізді, манікюрами сємкіну чешую з клюва виколупую і новості поширюю. Лєнтою. Шоб два раза не повторювати.
– А шо це тобі, – кажу, – Вова, внєзапно Хуйло в пять утра став небезразлічним?
– Санкціїї мене коснулись…- Каже Вова таким тоном, наче його накрило вселенським ембарго, внєзапно всі рахунки заморозились, а його лічний барель завис на пів шостої.
Блін! Які санкції можуть трафити людину, в котрої є лише квартира-однушка і блохастий пес.
– Вова, – кажу, – єдині санкції, під котрі ти підпадаєш – то аліменти. Но Хуйло тут ні при чому. Бухать не треба було.
– Да шо ти понімаєш? Воно там приняло обмеження для українських заробітчан.Не знаю, як маю їхати.А треба, бо ж мобілізують.
– Звичайно, Вова, мобілізують! Спасибі Хуйлу. Хороші водії БТРів, знаєш, як потрібні.
– Я шо дурак? В мене шо голови нема? Щоб мене там вбили? Ні! Про себе треба думати! В мене діти ростуть, їх на ноги ставити треба.
Думати треба головою.
Просто думати.

Дзвінка Торохтушко

Коментарі вимкнені.