Тернополянка потрапила на найбільше організоване великоднє обливання

Львівянка, яку вже давно можна сміливо називати тернополянкою, Наталочка Григлевич гостювала на Великдень в батьків – у Львові. Звичайно ж не могла пропустити наймасштабнішої акції від міської ради  – багатолюдного обливного понеділка в центрі Міста Лева. 

Кому ж як не львів’янам знати про те, що обливний понеділок у їхньому місті буде ще той ;)))) От і я вирішила “здивувати” гостей, що до мене завітали.

Пішли ми культурно до міста “на людей подивитись і себе не ховати”. Походили, подивились на коників, запряжених в карети, на українців масово одягнених у вишиванки.

З погодою не те слово – повезло!!! Тому подумала, що треба піти подивитись, як на Площі ринок усіх зненацька обливають.

Це в мене просто гіркий минулорічний досвід є: сиджу собі спокійнесенько на лавочці, як усі нормальні і культурні люди, ніби книжечку гортаю, а сама на всіх позираю. Як тут, звідки не візьмуться ті, кого найбільше бояться на обливаний понеділок – зі своєю водяною зброєю. І все… Сиділа я і далі, але вже мокра і зовсім не робила вигляд інтелігентки, а була справжня зла львів’янка.

Думала цього року теж так буде.

Але ні. Обливаний понеділок 2014 року запам’ятається, як найбільше організоване обливання!!!

Всю Площу ринок по периметру відділяли люди, які стежили за порядком і не давали обливальникам можливості вибігти у “мирний народ”. Весь інший “немирний народ” тусувався на площі і що тільки не витворяв )))))))

Погода, як на замовлення – підіграла. Ніби була у змові з організаторами всього цього. Теплінь літня, мабуть цілих +25!!!

Єдині хто страждали у цій ситуації – люди які проїжджали площею у трамваях :)))))) На них там чекала мало не посвята у водолази!!!!! Львівські бабці серйозно возмущались, коли з даху транспорту лилась вода у салон :))))

Не знаю, як там і хто, а я отримала масу задоволення: і тоді, коли просто спостерігала за цим всім, і тоді, коли коли їхала у трамваї!!!!!

Коментарі вимкнені.