У Тернополі розмістять бігборд з бабусею та котом (фото)

Цієї суботи18 серпня в Тернополі відбулось дуже трендова (зараз так модно казати) акція байдужих та прогресивних тернополян під назвою «Геть руки від бабусі та кота!». Вона не була багато чисельною – разом нас назбиралось чоловік 15, але саме такий формат дозволив побачити людей, які в літній відпочинковий час готові приєднатись до активності, яка захищає наші конституційні права!

А чому це так важливо?- справедливо запитаєте ви.

Відповім – бачили як патріотичний Тернопіль проковтнув прийняття мовного закону – громадської реакції на це майже не було. А тут в далекому від нас Дніпродзержинську громадського активіста, який за власні кошти вирішив посміятись з партії влади розшукують та порушують його конституційні права! Максим Голосний, людина яка замовила ті борди з нашими героями «Бабусею та котом» показав всій Україні – в нас є цензура! Не тільки само цензура, темники та джинса, але й звичайна для радянських і така незвична для нас молодих українців цензура! Саме тому прихід на площу ти 15 – 20-ти чоловік є для мене показником – наше місто ще не втрачене і окрім старих-добре воїнів рухівського фронту змагань за незалежність є і нове покоління патріотів. До речі в них вже зовсім інші цінності та мотивація, але то вже інша розмова…

Бабуся та кіт атакують!

Наступним кроком нашої активної групи стане розміщення на одній з тернопільських рекламних площин уславленого мему з Бабусею та котом. Ми хочемо побачити чи є цензура в нашому місті, і як на такий борд відреагують тернополяни. Чекаємо ми також, що після цього в наших рядах прибуде. Отже, чекайте –  скоро і в нашому місті висітиме зображення «Бабусі та кота»!

І на останок…

Після нашої акції мене набрав Максим Голосний засвідчив свою підтримку та закликав до подальших дій! Ми разом з ним віримо, що українців можна розбудити тільки такими закликами.

І на сам кінець хочемо Вас попросити допомоги – вартість рекламних площин стрімко зросла з початком виборчої кампанії, а грошей наших однодумців не вистачає для оренди хоч однієї площини. Тому дуже просимо вас долучатись і фінансово до підтримки «Бабусі та кота» в Тернополі.

Детальнішу інформацію ви можете знайти тут – http://vk.com/BabussyCate

Іван Омелян

Коментарі вимкнені.