У Тернополі з’явилась нова секта

Нещодавно Тернопіль заполонили дивні цифри, я б навіть сказав якісь містично – нумерологічні знаки в червоно-кривавих тонах з’являються ледь не на кожній вбиральні (вибачте за відвертість) у Файному місті. Звичайно, багато хто одразу подумав, що то є реклама якоїсь партії, та хіба ж нормальна політична сила «хуліганить» на стінах, як графітники, вона навпаки обіцяє всього хорошого і побільше. Це ж скільки праці двірників тепер піде на витирання отого непотребу зі стін. Краще б написали усім відому і зараз актуальну пісеньку про Путіна. Принаймні, в ній більше змісту.
Та ми про інше. Звичайно що це не може бути справою відповідальних політиків, навіть якщо вони і настільки примітивні, що пропонують залишити лише дві цифри в податковому кодексі, чи два продукти в обідньому меню…(Хм, треба буде подумати якось про партію Гречка.Молоко. Навіщо виробляти зайві продукти якщо в гречці з молоком є все необхідне для організму?..) Так ось, щодо цих цифр. Я вже подумав бува, що то якийсь офісний клерк, котрому на роботу на 6 ранку, так себе програмує прокидатись о п’ятій годині 10 хвилин вдосвіта. Але цю версію довелось відкинути, адже в такому випадку між цифрами була б двокрапка, а не просто крапка і навряд чи тут справа просто в банальній економії.

І тоді мене осінило… Це ж дата! В Тернополі завелась секта кулькової ручки! Саме цей чудовий винахід, котрий сміло можна ставити в один ряд із колесом та вогнем, було вперше запатентовано 5 жовтня 1880 року. Хтось дуже хоче щоб ми не забували про цю дату і помпезно відмітили сто тридцять четвертий день народження такої всім нам звичної авторучки. Отож товариство, не панікуймо, ніякого кінця світу на початок жовтня не заплановано, просто витягніть кулькову ручку із шухляди, візьміть її в руки і подумайте скільки всього чудового нею ще буде написано.

-1 thoughts on “У Тернополі з’явилась нова секта

  • 11:00 | 25.06.2014 о 11:00
    Permalink

    Ті, хто занизив ціку планує нічого не робити, а тілки вкрасти міські кошти. Хто планує реально прибирати місто, та не отримати від даного бізнесу збитки вказав реальну ціну, на дану послугу на сьогоднішній день. Так , що добре думайте при визначені переможця.

Коментарі вимкнені.