«Вижити у Файному» – гра на основі реальних подій у Тернополі

Хто з вас пробував свої сили в Minecraft? Це «дєтскій лєпєт», для першачків. Не жизнєнно, і без справжньої інтриги )
Пропоную ідею справжньої гри на виживання – «Вижити у Файному».
.
Звичайний рівень – справжня заруба, проте якщо купити «преміум» – одержуєте бонус – родича закордоном, який вам буде допомагати впродовж гри матеріально.
.
На старті усі потрапляють у рівні умови: біля вас працює торфяна котельня, вікна затуляють МАФи-генделики, на роботу їдете маршруткою з двома пересадками по 9 грн. Якщо випали з дверей маршрутки – game over! Ваша місія – відвоювати собі хоч клаптик парку, інакше вам капєц!
.
З бонусів – картка тернополянина, субсидія і супер-приз – похід в Макдональдс. Якщо вдалося впродовж гри добути вишиванку – одержали ще бонуси, 1 проїзд громадським транспортом безкоштовно (на «День вишиванки») та +1 в карму (шо воно дає – ніхто не знає).
.
Є багато «підводних каменів»: наприклад, у локації «Магазин» Вам на Різдво пропонують купити на вибір: брошуру «Основи пікапу для хом’ячків з метою підвищення їх самооцінки» або труси. Вирішивши, що хом’яків ви на свою з/п точно не потягнете, обираєте труси. І все! Вам капєц!!!! Бо ви забули, що на Різдво у Файному трусами торгувати не можна!!!
.
Якшо в якості супер-зброї вам будуть пропонуватись «громадські слухання» – не беріть, лажа, нічого не дає.
.
Впродовж гри треба берегтися укуса «свободівця». Не вбереглися – вам капєц! Ви починаєте перетворюватись на одного з них: на вас наростає вишиванка і тяга вибити собі земельку хоча б під шось –стає непереборною. І тут вже краще, щоб вам був капєц )
.
Підказка: якщо у випадаючій менюшці вам треба буде вибрати в якості старт-апу 1. «виробництво справжньої червоної нитки з Ізраїлю» чи 2. «виробництво червоної стрічки сатинової, 2,5 см» – навіть не думайте, вибирайте друге, це реальний шанс на успЄх!!!! Кожний туалет, кожна гойдалка в дитячому садочку, кожні 40 м дороги – потребують урочистого відкриття з перерізанням стрічки!
.
Це буде найкрутіша гра, де фінішуючий зможе на 80-ому левелі вступити в двобій з Головним упирем, який спробує закидати вас бруківкою.
.
Придумати ще можна багато чого ) Хоча, я б не ускладнювала, бо вже на підготовчому етапі намітилась тенденція до зменшення числа гравців. То лі єщо будєт!

Людмила Мила

Коментарі вимкнені.