Як побились два тернопільських нардепи

На електронну адресу “Погляду” прийшов лист від Василя Погребнюка про подробиці бійки двох народних депутатів Михайла Апостола та Василя Деревляного.

Перед поїздкою на відпочинок (Крим) нардеп Михайло Апостол розповів своїм друзям, все як було насправді. Друзі переповіли мені. Написав про це. В випадку якщо це буде цікаво, прошу Вас розмістити цю інформацію.

На лиці нардепа зашкварало.  Так можна охарактеризувати стан Михайла Апостола , якому в лице бризнув слюною нардеп Деревляний.

Перед поїздкою на відпочинок (Крим) Михайло Володимирович поділився з деким із свого оточення та повідомив скандальні подробиці бійки між ним та В.Т.Деревляним.

Власне, з слів пана Михайла, ніякої бійки не було. Під час чергової зустрічі в офісі Дервляний  вимагав, що б Апостол голосував в Верховній раді за „певні” проекти рішень. Пан Михайло відкрито повідомив, що робити цього не буде.

У відповідь тон розмови Василя Тимофійовича із спокійного ставав все більш роздратованим. Крики останнього було чути, аж в коридорі готелю Україна. Очі вилізли на лоба, він зірвався з місця і в образливій формі почав докоряти Апостолу тим , що нібито це він – Василь Тимофійович зробив Михайла депутатом.

„Страсті накалились” настільки, що Василь почав „бризгати слюною”. Одна з таких капель попала на червоне від напруги лице Апостола. Цей в свою чергу не витримав та своєю фермерською , важкою рукою пихнув нардепа Дерев’яного в груди кулаком…

Від несподіванки останній впав в своє широке шкіряне крісло і замовк.

Пан Михайло , щоб надалі не нагнітати ситуацію вийшов з кабінету. З цього часу вони фактично не спілкуються (крім холодного потискання руки на офіційних заходах).

-1 thoughts on “Як побились два тернопільських нардепи

  • 23:23 | 27.07.2013 о 23:23
    Permalink

    Заставний видумує цю дурню, а Тарс Білан, його лакей,секретар, переповідає.
    Заставний хоче розколоти Батьківщину. Як раніше зробив із партіями За Україху і Фронт Змін.

Коментарі вимкнені.