“Якщо комунальний Майдан організували “антимайданівці”, то я – негр”

У відповідь на репліку міського голови з прес-конференції 20 березня 2014 року від імені ініціативної групи “Тернопіль — моє місто”, до якої входить Андрій Любецький, Наталія Карпишин, Тарас Білан, Сергій Цвик заявляю, що причиною виникнення комунального Майдану є ініціатива тернополян, яких до кінця квітня мали звільнити, про що їх повідомили нещодавно, а комунальне підприємство ТМШЕД розформувати. Територія комунального підприємства становить 3 гектари землі в районі “дружба”, також на балансі підприємства знаходяться кілька десятків очисної техніки. Підприємство внаслідок не професійного керівництва політиків зі “Свободи” довели до банкруту. Матеріально-технічна база підприємства збережена. Крім того працівники КП ТМШЕД цілодобово спільно з охоронною фірмою охороняють власність громади. Ні про яку рейдерську атаку не може йти мова, адже всі страйкарі є працівниками підприємства.

Від свого імені хочу заявити, що якщо я, або наша команда є організаторами “антимайдану” в Тернополі, то я – негр.

Крім того хочу зауважити, що віче, яке міська рада назвала “антимайданом” відбувалось 25 листопада 2013 року, за 5 днів до подій на Майдані. А чомусь про те, що міська рада продовжувала і продовжує без зупинки приймати земельні питання навіть в такий скрутний час всі мовчать.

Подивіться самі, що мер міста вважає “антимайданом”:

Фото комунального Майдану тут:
https://vk.com/album101400173_191105858

Щиро, Андрій Любецький.

-1 thoughts on ““Якщо комунальний Майдан організували “антимайданівці”, то я – негр”

  • 23:49 | 20.03.2014 о 23:49
    Permalink

    Пане голово міста. Ти вже себе і свою родину запакував на пару поколінь.
    Не забирай від людей останню можливість утримати свої сімї і не стати бомжами. Адже тобою назначений “спец” свободівець довів підприємство до ручки.
    Людські сльози і прокльони так просто не проходять, памятай про це.

  • 12:38 | 21.03.2014 о 12:38
    Permalink

    свободі довго в місті не керувати) у Львові їх вже погнали

Коментарі вимкнені.