Яценюк підніс гарбуза тернопільському нардепу

Минулої п’ятниці мало що бракувало, щоб в Україні з’явилася перша сім’я з представників сексуальних меншин на найвищому рівні. Сталося це під час так званого звіту прем’єр-міністра. Арсеній Петрович з таким вогником в оченятах розповідав про здобутки, досягнення і покращення, що серце нардепа від Тернопільщини не витримало. Схопивши букет троянд, кинувся він до трибуни і, лоскочучи вусами дужку прем’єрських окулярів, прошепотів: «Будь моїм».

Арсеній за букет вхопився міцно. Адже дома його очікує вірна Терезія, яка вже давно звикла, що Петрович у рідні пенати з порожніми руками не повертається. І нехай буде хоч букет, головне, щоб за нього не потрібно було платити з сімейного бюджету.

А ось щодо всього іншого, то відповів Арсеній Олегові: «Я хоч на такого і схожий, насправді зовсім не такий. І взагалі якщо вже змінювати орієнтацію, то як мінімум заради віце-президента США Байдена, який привозить мільярди на боротьбу з корупцією і довіряє ними розпоряджатися тим, хто в країні цю корупцію очолює. А з нардепа, у якого на окрузі навіть дороги не ремонтовані, що візьмеш?»

Тільки не врахував Арсеній, що чоловіки з Тернопільщини досить наполегливі і звикли таки домагатися свого. Що ж, подумав Степанович, на такому безриб’ї і прем’єра раком поставиш. І поставив. І побачила вся країна у прямому ефірі прем’єра в позі, яку європейські місіонери вперше підгледіли в індіанців північноамериканських племен. Але на захист Арсенія миттєво кинулися його однопартійці. І зрозумів Олег, що не встигне отримати задоволення і вирішив прямо по Шекспіру: «Раз не будеш ти моїм, не діставайся тоді нікому». І зготувався вже було без скальпеля і наркозу зробити прем’єру операцію, яку роблять бродячим собакам і дуже вже активним котам, але представники «Антинародного фронту» виявилися швидкими і встигли врятувати незайманість, цноту і ще що там у їхнього головнокомандувача було. Ось тільки совість врятувати не вдалося, бо неможливо врятувати те, чого не те, що нема, а й ніколи не було.

У підсумку Яценюк залишився при своїх – в буквальному сенсі цього слова. А ось Барну виключили з фракції – бо шлюби повинні бути виключно між однопартійцями і нема чого насіннєвий фонд розбазарювати по інший фракціях.

З того часу українців дуже цікавить, що ж там у прем’єра і як в тому місці. І лише нещодавно Степанович зізнався, що не може відповісти на це запитання, бо через підгузок так і не зміг нічого намацати.

А найбільше у цій ситуації постраждали чи не всі українські телеканали – бо тепер їм терміново доводиться міняти формат програми «Десять хвилин з прем’єр-міністром». Справа в тому, що після того інциденту Арсеній може максиму дві хвилини і то з пігулкою «Віагри».
Андрій Березовчук

Коментарі вимкнені.