Зовнішня антиреклама Тернополя (фотофакт)

Проїжджаючи разом зі знайомим з Харкова по вул. Коновальця у Тернополі, нас шокував вигляд конструкцій зовнішньої реклами типу «сіті-лайт».

Їхній вигляд зовнішньою рекламою вже назвати важко, швидше, це реклама міської безгосподарності. У цій галузі в місті склалась дуже дивна ситуація, оскільки, звинувачуючи попередників (а я хочу нагадати, що до 2011 року в місті цим напрямком займалось КП «Адмінтехінспекція»), нинішні чиновники, по-перше, повністю втратили контроль над надходженнями коштів в бюджет від зовнішньої реклами (чи, можливо, спрямували в іншу не бюджетну кишеню), а по-друге довели до повного бардаку зовнішній вигляд рекламних конструкцій, вкотре спотворивши обличчя нашого міста.

Тарас Юрик

-1 thoughts on “Зовнішня антиреклама Тернополя (фотофакт)

  • 19:36 | 23.03.2012 о 19:36
    Permalink

    ото команда Надала і свободівців докерувалася. навіть там, де в Заставного ніколи не було проблем, ті умудрилися напартачити. от вам і патріоти!!!

  • 19:55 | 23.03.2012 о 19:55
    Permalink

    Ліна, не кумарь, побиті сітілайти питання хуліганства, вирішувати має міліція. Доречі, сітілайти у приватній а не комунальній власності.

  • 21:07 | 23.03.2012 о 21:07
    Permalink

    Микола, це ти не кумарь, Надал собі цілу поліцію завів і сотні тисяч гривень на на це йде з бюджету, муніципали називаються вони, то вони мають дивитися за тим щоб хуліганства не було, чи нахрєна тоді вони потрібні? Він просто безгосподарник який не контроює ситуацію, баста!!!!

Коментарі вимкнені.