Чи буде в Тернополі Євро-2012?

ісля прийняття обласного та міського бюджетів залишився дивний присмак. Таке враження, що з’їв солодку вату: ніби виглядає великим, а в шлунку нічого не змінилося…
Питання Євро-2012 повисло в повітрі. Ні одна, ні друга влада не спромоглася відкрито заявити про свою підтримку того, щоб в Тернопіль прийшло футбольне свято. Хоча на цьому можна піаритись, що аж шапка завернеться.
З неофіційних джерел вдалося дізнатися, що таке мовчання продиктоване відсутністю коштів, що мали би бути закладеними на продовження ремонту міського стадіону.
Якщо в бюджеті Тернополя на капітальні видатки управління у справах сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму закладено 3 мільйони гривень, то в обласному бюджеті немає навіть такої статті в розділі «Фізична культура і спорт». Невідомо також, чи ті 3 мільйони наших з вами податків буде спрямовано саме на стадіон, адже незавершеними залишаються роботи в замку, на спортивній базі в Пронятині, відновлення старих дитячих та спортивних майданчиків, реконструкція спортивних майданчиків шкіл, на яких будуть займатися спортом жителі мікрорайонів (2 останніх – це програма кандидата на посаду міського голови С.Надала).
Тут спортивна громадськість повинна запитати голову обласної ради пана Кайду, який ставив свій підпис, гарантуючи футбольним чиновникам участь області в підготовці Євро-2012.
Кожен з нас хотів би бачити Тернопіль серед розвинених міст, але чи кожен хоче для цього щось зробити? Навіть якщо і може…

Коментарі вимкнені.