Шоколадне печиво + сир – духовка = смачний десерт (рецепт)

Тортик “Сирна пінка” не потрібно запікати в духовці. Він простий, швидкий і дуже смачний. А щоб не проївся – кожен раз в начинку можна добавляти щось новеньке. Наприклад ізюм, або чорнослив, горішки чи вишню, чорницю, чи навіть “Галяретку”.

Корж:
300 грам шоколадного печива (непогано підходить “Лагода” Загора з шоколадом)
125 грам масла
150 грам горіхів
1ч. л. какао

Маса:
800 грам творога
125 грам масла
1 стакан пудри
3 ст. л. желатину (розчинити у воді і одразу додати в масу)
0,5 стакани сметани

Какао для посипання.

Спочатку подрібнити печиво і горішки (можна кухонним в комбайном), додати какао і масло. Все вимішати і викласти коржиком на тарілку.
Потім робимо за масу: творог можна спочатку подрібнити блендером,щоб не було крупинок. Додати все по рецепту: масло,сметану, пудру, желатин і збити міксером.
Коли маса готова викласти її на коржик. і все торт готовий…

Смачного !!!

Коментарі вимкнені.