Як тернополянам бути в тренді на фестивалі “Захід-2013” (фотопідказки: зачіски, аксесуари, татуаж)

16-18 серпня на Львівщині триватиме масштабний рок-фестиваль “Захід-2013”, на сцені якого тернополяни почують  гурти із України, Білорусі, Литви, Росії, Молдови та Австрії. Затяті фестивальники уже давно “сидять на наплічниках”, перебирачи в руках квитки. А от для людей, котрі вперше збираються в дорогу на “Захід” може проблемою видатися питання створення власного образу та питання “Що взяти із собою”. 

«Погляд» пропонує серію фотопідбірок, які допоможуть тернополянам у виборі одягу, взуття, головних уборів, зачіски та образу на «Захід», аби сповна відчути гарний настрій та просякнутися атмосферою свободи, яка завжди панує на фестивалі «Захід». Ви вже мали можливість дізнатися з наших фотопідказок, у що одягаються справжні фестивальники “Заходу” та у що вони вбирають голови та ноги, аби бути в тренді.

Зараз же ми покажемо, які зачіски вигадує стильна молодь на “Заході”, які аксесуари в тренді на фестивалі та які музичні інструменти люди привозять із собою.

Зачіски

Якщо у вас не склалася дружба із капелюшками, або у вас просто розкішне волосся, яке навіть для реклами “Хед енд шоулдерс” підійде, тоді ви мусите взяти із собою гребінець, стрічки, бантики та обов’язково банку лаку – якщо не вам, то комусь із сусіднього намету він обов’язково згодиться. Чому? Дивіться самі:

   

Окуляри

Чи буде сонце під час фестивалю, чи не буде, але окуляри в любому випадку зможуть приховати вашу втому, чи сліди на обличчі недоспаної нічки на фестивалі.

   

 Татуювання та боді-арт

Метелики, крила ангела, містичні дракони, інформаційні надписи, символічні тату – усе це можна було зустріти на “Заході” у попередні роки. Що цьогоріч приготують фестивальники? Побачимо.

   

Музичні інструменти

Молодь, якій мало музики на трьох сценах фестивалю, може влаштовувати і свої пісенні батли, караоке та акустичні нічні посиденьки біля вогню. Тому на фестивалі чимало музичних інструментів.

   

Купальник, фотоапарат

На цьому ми завершуємо наш цикл фотопідказок фестивальникам, котрі зираються на “Захід-2013”, а ви не забудьте до всіх вищеперечислених речей покласти ще й купальник, а також фотоапарат 🙂 Вдалого фестивалю!

   

Нагадаємо, фестиваль “Захід” пройде 16-18 серпня 2013 року в с.Родатичі Львівської області. Саме там на одній сцені зустрінуться гурти із України, Білорусі, Литви, Росії, Молдови та Австрії.

Люба Вовк, новини Тернополя “Погляд”,
фото з офіційної групи фестивалю в соцмережах

 

Коментарі вимкнені.