Альтернативною музикою збиратимуть кошти для “Малютки” у Тернополі

Ведучий благодійного міжнародного фестивалю "СТО ПУДІВ" - Мяч Дредбол з Рівного. Без нього не обходиться жоден великий фестиваль Західної України. Оскільки Мяч часто "гастролює" містами країни, то й в Тернополі йому доводилося гостювати не раз

2 грудня у Тернополі вперше з благодійною метою пройде Міжнародний фестиваль “С.Т.О. П.У.Д.І.В.”.

Вартість квитків становитиме 35 грн і всі кошти, зібрані в ході фестивалю, організатори, під контролем журналістів, передадуть на потреби міського дитячого будинку “Малютка”. Фестиваль о 17.00 розпочнеться в галереї “БункерМуз”. Ведучим цього драйвового дійства буде незмінний і найпопулярніший ведучий практично усіх фестивалів західної України – Мяч Дредбол.

А гратимуть, крім тернопільських 4 в К.П.З.GanDinDon,  Алоізій карамболь ще й львівські гурти No Limits,  АНАШО. Крім того, приїдуть й іноземні, уже багатьом фестивальникам України відомі, гурти: Overhype з Чехії, та білоруси Sciana, котрі потужно цього літа “засвітилися” на фестивалі патріотичного духу “Бандерштат” у Луцьку.

Хедлайнером, безперечно, стане вибуховий “Роллік’с” із Херсона, який став першим альтернативним гуртом України, чий кліп “взяв” до ротації музичний канал “М1”. У Тернополі на благодійному міжнародному фестивалі “С.Т.О. П.У.Д.І.В.” “Роллік’с” презентуватиме свій новий альбом “Перетворися на зброю”. Правда, придбати цей диск фанати ще не зможуть, оскільки він ще не надійшов до продажу. До речі, Тернопіль стане другим містом, де “Роллік’с” перетворюватиме всіх на зброю. Так, презентація альбому почнеться 1 грудня з міста Чернівці.

 

 

 

Коментарі вимкнені.