Автолюбителі розжились на кримінальну справу

Правоохоронці Заліщицького райвідділу внутрішніх справ затримали злочинний дует автокрадіїв. Молодики задля розваги поцупили автівку у власного приятеля.
Троє парубків проживали в одному з сіл Заліщицького району. Хлопці товаришували здавна. Разом гуляли, випивали, от тільки путнім нічим не займалися. А коли один з друзів розжився на транспортний засіб, парубки з вітерцем об’їжджали навколишні села у пошуках гулянок.
Якогось вечора хлопці знічев’я каталися селом. Власник автівки помітив, що в баку залиши-лось мало бензину, тож вирішив залишити транспортний засіб на вулиці села, а згодом повернутись за автомобілем. Друзі вийшли з авто і кожен подався у різні боки. Однак через деякий час двоє парубків зустрілися, аби задумати лихе. Хлопцям хотілося розваг, от і вирішили покататися на чужому автомобілі без дозволу власника. Вирішили, що товариш не образиться. Відчинили авто, розкурочили замок запалювання та гайнули до найближчої заправки, а звідти у сусідні села. Каталися друзяки всю ніч, аж під ранок залишили транспортний засіб на краю села та подалися по домівках.
Коли вранці 20-річний власник автівки прийшов забрати транспортний засіб, то вхопився за голову. Машини і слід прохолов. Парубок поспішив повідомити про пропажу авто.
Працівники міліції оперативно розшукали автівку та її викрадачів. За фактом злочину порушено кримінальну справу. Тепер юним «шумахерам» доведеться відповісти за скоєне.

Коментарі вимкнені.