Дітям у Тернополі розкажуть про здорове харчування англійською

Відбудеться це на англомовному форумі КАКТУС’11 який зараз проходить в одному з корпусів ТНТУ. На форум приїхало 60 дітей з різних регіонів України.

Кожного дня для дітей організовують різні зустрічі та цікаві заняття. Як розповіла «Погляду» координатор форуму Наталія Тарасевич, кожного дня для учасників є чотири види різної діяльності. Перший вид – уроки. Кожна дитина мала можливість вибрати саме ті уроки, які вона хотіла пройти. Координатор запевняє, що уроки –  не такі, як у школі, а нестандартні. Це може бути вміння говорити на публіку, вміння правильно подавати інформацію, вміння вести себе перед людьми.

Другий вид діяльності – робота над проектами. Дітям пояснюють що таке соціальні проекти, наскільки вони важливі, наголосять на тому, що потрібно піклуватись про людей навколо, і думати не тільки про свою стандартну роботу, а  ще й займатись соціальними проектами.

Третій вид – час по командах. Цей захід орієнтований на розваги. Діти здружуються, придумують командні штучки, беруть участь у конкурсах. Четвертий вид соціальні заходи, які проводять кожного вечора.

– Сьогодні у нас буде вечір здорового харчування, – каже Наталія Тарасович, – Кожна команда буде готувати свою спеціальну страву. Також будемо розповідати про те, які продукти є корисними, як важливо правильно харчуватись.

Зоряна Биндас

 

Коментарі вимкнені.