Едуарду Романюті несправедливо «зрізали» голоси

Куратор офіційного сайту українського національного відбору на відбірі «Євробачення 2011» Дмитро Носиков зізнався, що під час народного голосування за фіналіста конкурсу Едуарді Романюті несправедливо «зрізали» голоси.

Куратор сайту «Євробачення» Дмитро Носиков в інтерв’ю «Дуся Телекритика» розповів подробиці проведення процесу голосування, яке по завершенню національного відбору «Євробачення 2011» викликало багато запитань у широкої громадськості. Зокрема, з’ясувалося, що одного з лідерів відбору – співака Едуард Романюта – несправедливо «викрили» в накрутці голосів.

«Було два IP-адреси, з яких за Романюта відправили 3000 голосів. Недовго думаючи, ми ці дві адреси прикрили, тому що динаміка була дуже велика. Буквально за кілька годин відрив між ним та іншими учасниками став дуже великим. І нам тоді від керівництва каналу здорово влетіло, тому що дзвонив ректор Тернопільського університету і доводив, що голосували студенти з п’яти-шести комп’ютерних класів. Ми вибачилися, і всі голоси повернули »  розповів про непорозуміння Дмитро Носиков.

Нагадаємо, що Едуард Романюта з піснею« Береги »був одним з лідерів національного відбору «Євробачення 2011», і за результатами голосування на сайті не залишав ТОП-10 фіналістів. За підсумками фіналу українського національного відбору «Євробачення 2011», який відбувся 26 лютого в прямому ефірі «Першого національного каналу», Романюта опинився на 6 місці, яке пізніше, в офіційних звітах НТКУ було змінено на 7-е. З якої причини це сталося, організатори національного відбору команді співака так і не пояснили.

Коментарі вимкнені.