Тернопільські регіонали відправляють недбайливого чиновника-податківця у відставку

Під час шостої сесії Тернопільської міської ради, яка відбулася 24 лютого, розглядалося питання про виконання бюджету міста Тернополя за 2010 рік.

Бюджет Тернополя за минулий рік виконано лише на 97,7% . На думку фракції Партії регіонів, однією з основних причин такого невиконання бюджету є незадовільна робота керівника Тернопільської об’єднаної державної податкової інспекції, який несе персональну відповідальність за збір податків, – повідомляє прес-служба партії.

Як наголосив під час сесії міської ради керівник фракції Партії регіонів Петро Гоч, саме недбайлива робота, яка часто межує із незаконною, цієї структури призвела до того, що значна частина бізнесу в Тернополі вимушено опинилася у „тіні”, а значна частина працівників у місті трудиться нелегально. Замість того, щоб створювати сприятливі умови для роботи підприємств, податкова інспекція займалася вимаганням, що, на жаль, не мало належної оцінки депутатського корпусу міської ради.

Виходячи з такої ситуації, з ініціативи фракції Партії регіонів, на сесію міської ради було запрошено керівника Тернопільської об’єднаної державної податкової інспекції Ярослава Міщука, який запрошення проігнорував, заявивши, що неготовий доповідати і, замість нього, це може зробити хтось із заступників.

Представники фракції Партії регіонів, внесли до порядку денного сесії міськради питання про висловлення недовіри цьому керівнику, а також запропонували звернутися до Державної податкової адміністрації України з проханням терміново розглянути питання про доцільність перебування Ярослава Міщука на займаній посаді.

„В результаті обговорення наша ініціатива знайшла підтримку в сесійній залі і я сподіваюся, що цей горе-чиновник не буде займатися своїми незаконними діями в Тернополі. На його місце прийде людина, яка буде сумлінно виконувати завдання, які ставлять перед податковою інспекцією Президент і Уряд України та відповідні органи виконавчої влади”, – зазначив Петро Гоч.

Коментарі вимкнені.