Хоптян бере на контроль обласні державні телерадіокомпанії

Голова облдержадміністрації зустрівся із керівництвом та творчими працівниками Тернопільської ОДТРК, оглянув приміщення у яких здійснюється виробництво теле- та радіопрограм, обговорив перспективи розвитку компанії.

Зокрема він зазначив, що обласна влада зацікавлена у забезпеченні повного покриття території області всіма державними та регіональними телевізійними та радіопрограмами.

З цією метою одним із пріоритетних напрямків роботи головного управління розвитку інфраструктури облдержадміністрації є завершення будівництва радіорелейної лінії Чортків-Борщів-Заліщики, що передбачає будівництво радіотелевізійної станції в м.Борщів та придбання і встановлення технологічного обладнання для організації трансляції програм цифрового телерадіомовлення.

Йшлося також і про запровадження сурдоперекладу інформаційних програм телекомпанії ТТБ.

Голова ОДА поінформував керівництво телекомпанії, що в проект обласного бюджету на 2011 рік на ці цілі закладено 70 тисяч гривень.

Також Валентин Хоптян взяв участь у програмі «Актуальне інтерв’ю», яку глядачі зможуть побачити у середу, 29 грудня, о 20.00 годині, на телеканалі ТТБ, – повідомляє прес-служба ОДА.

Коментарі вимкнені.