Хоптян хоче, щоб на зупинках були таблички

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян відзначив, що стан  проведення ремонту автобусних зупинок в населених пунктах області потрібно активізувати.

« В області 1382 автобусних зупинок, — зазначив начальник головного управління розвитку інфраструктури облдержадміністрації  Тарас Борук. – У 812 проведено ремонт павільйонів , у 1269 облаштовано інформаційні таблички, 932 таблиці розкладу руху автобусів».

Керівник області зазначив, що усі автобусні зупинки на Тернопільщині повинні бути оновленими, відремонтованими та з відповідними інформаційними табличками.

«Автобусна зупинка це як «обличчя» населеного пункту, — зауважив Валентин Хоптян. – Тому сьогодні усі зупинки автобусів мають бути чистими, відремонтованими, з облаштованими смітниками, табличками з розкладом руху автобусів і так далі».

Голова ОДА зазначив, що за ремонт автобусних зупинок на Тернопільщині персональну відповідальність несуть керівники районів, голови сільських та селищних рад на території яких розміщені дані об’єкти.

 

Коментарі вимкнені.