Хоптян подарував Тернопільській Українській гімназії ім. І.Франка оновлений клас фізики із найсучаснішим обладннянням

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян подарував Тернопільській Українській гімназії ім. І.Франка оновлений клас фізики із найсучаснішим обладннянням.
“Дорогі учні! Вам випала нагода навчатися одному з кращих навчальних закладів нашого краю – Тернопільській українській гімназії імені Івана Франка. До нового навчального року, за сприяння обласної державної адміністрації, для гімназії придбано 5 сучасних мобільних електронних навчально-наукових лабораторій для кабінету фізики, проведено суттєвий ремонт навчального приміщення та спортивного майданчика. Тобто створено всі умови для успішного навчання та всебічного розвитку”.
“Я сьогодні вручаю вам перший клас в місті Тернополі вартістю 350 тис. гривень. Це клас фізики в якому зможуть працювати як учні так і викладачі з новими технічними засобами. На сьогоднійній час в нас тільки два таких класи, це в Підволочиській та в Тернопільській гімназіях” – сказав Валентин Хоптян.
Голова облдержадміністрації урочисто перерізав стрічку з нагоди відкриття навчального класу.
Як зазначила вчитель фізики Ремес Галина: “Дякуємо голові обласної державної адміністрації Валентину Хоптяну за такий подарунок. Такі класи є дуже необхідні, адже тепер учні нашої гімназії змужуть втися на найновішому обладнанні”.

-1 thoughts on “Хоптян подарував Тернопільській Українській гімназії ім. І.Франка оновлений клас фізики із найсучаснішим обладннянням

  • 19:31 | 1.09.2011 о 19:31
    Permalink

    А за чиї кошти? Батьків

  • 22:23 | 1.09.2011 о 22:23
    Permalink

    За піт та мозолі платників податків, бути добреньким – може і баран ! Ти !Конкретно подаруй, зі своєї, не заробленої платні, сирітському притулку хоть по одній цукерці на дитину ? Дарувати не зароблене легше всього !

Коментарі вимкнені.