Хоптян цікавився, чи всі жителі області поплатили податки

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян зустрівся із головою Державної податкової адміністрації в Тернопільській області Михайлом Кацаном.

Керівник ДПА області поінформував Голову  про те, що платники податків Тернопілля поповнили бюджет держави на 587 млн. грн. Це на 22% або 106,8 млн. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року.

Зокрема, до Державного бюджету України надійшло понад 263 млн. грн., що на 34% чи майже 66 млн. грн. більше в порівнянні з минулорічним показником. Розрахункова база з податку на прибуток виконана на 114% (плюс 9 млн. грн.), податку на додану вартість – на 104% (плюс 4 млн. грн.).

Також голова Державної податкової адміністрації в Тернопільській області повідомив, що з початку цього року податковою службою Тернопіллявиявлено 1944необлікованих найманих працівників. Встановлено виплату понад 1,2 млн. грн. заробітної плати в «конвертах».

У порівнянні до минулого року кількість виявлених не облікованих найманих працівників зросла на 1217 (станом на 25 травня 2010 року виявлено 727 не облікованих працівників).

Коментарі вимкнені.