Хто підставив Януковича – власна адміністрація чи він сам?

У Льовочкіна хочуть виставити Януковича повним телепнем?

Ще 26.04.11 було належно доставлено адресату (див.скан поштового повідомлення нижче) інформаційний запит до Януковича, в якому, зокрема, було таке:

“Попри вимоги частини третьої ст.84 Конституції України (“голосування на засіданнях Верховної Ради України здійснюється народним депутатом України особисто”), рішення Конституційного Суду України №11-рп від 07.07.98 (“рішення ВРУ, зокрема закони, постанови, інші акти, а також рішення ВРУ щодо прийняття (відхилення) постатейно законопроектів, поправок до них приймаються лише <…>за умови особистої участи народних депутатів у голосуванні. Народний депутат не має права голосувати за інших народних депутатів”) чимало парламентарів передають свої картки для голосування іншим та/чи голосують за інших депутатів.
Ця тема неодноразово була предметом обговорення в самій Верховній Раді, є об’єктом постійної уваги преси та громадськости.

Враховуючи вищевикладене, прошу Вас надати мені письмову інформацію про заходи, вжиті Вами як президентом України, гарантом Конституції, для вирішення зазначеної проблеми, припинення беззаконня та відновлення законности і правопорядку у діяльности народних депутатів України, Верховної Ради України в цілому, зокрема – чи застосовувалося Вами право вето щодо законів, ухвалених ВРУ з порушенням конституційної вимоги щодо особистого голосування народних депутатів”.

Скоро вже мине два місяці – реакції жодної, з чого випливають три варіанти:

а) Януковичу нема чого сказати.

б) АП нема чого сказати про Януковича.

в) В АП завелися диверсанти, котрі хочуть виставити Януковича в суді телепнем, котрому нема чого сказати.

Для з’ясування цього питання летить повторний запит, а далі доведеться когось потурбувати юридично.

Олександр Северин, Майдан

-1 thoughts on “Хто підставив Януковича – власна адміністрація чи він сам?

  • 21:42 | 14.06.2011 о 21:42
    Permalink

    Голосование чужими карточками нужно для получения алиби теми депутатами, которые могут воровать в этот момент. Тот факт, что его не могут запретить свидетельствует, очевидно, о том, что таких большинство.

Коментарі вимкнені.