Інформація про те, що ПР фінансує Свободу – нісенітниця

Партія регіонів надає фінансову підтримку ВО «Свобода» та іншим партіям. Такий висновок можна зробити зі слів народного депутата від Партії регіонів, голови Тернопільського обласного відділення ПР Ореста Муца в інтерв’ю «Главкому», яке було опубліковане сьогодні.

Так, на питання, чи фінансує Партія регіонів «Свободу», Муц сказав: «Ми допомагаємо всім. Ми піклуємося про всіх, хто бідніший нас, тому що ми потужна, найбагатша партія, партія професіоналів. Якщо, наприклад, який-то партії не вистачає грошей, то ми їй допомагаємо і не соромимося цього. А якщо соромляться ті політики, яким ми допомагаємо, – то це їхні проблеми ».

“Погляд” звернувся за коментарем до міського голови Тернпополя, Сергія Надала, який, нагадуємо, є представником партії “Свобода”. “Як можна прокоментувати нісенітницю? Коментувати можна якісь розумні ситуації, а про вище сказане  я можу сказати, що це просто нісенітниця” – заявив Сергій Надал.

-1 thoughts on “Інформація про те, що ПР фінансує Свободу – нісенітниця

  • 10:41 | 9.06.2011 о 10:41
    Permalink

    Цікаво, найбагатша партія при владі, а українці і далі бідніють. Дивно, як так виходить. Може геть таку владу і багатство – народу?!!!!!

Коментарі вимкнені.