Івана Стойка дивують факти, надані прес-службою ОДА про непричетність Валентина Хоптяна до аварії

Іван Стойко матюкавсяНародний депутат від Тернопільщини Іван Стойко вважає, що кримінальну справу по Чемеровецькому ДТП Хмельницької області, яка трапилася 31 грудня 2011 року розкрити не важко, аби було тільки бажання, – повідомляє прес-служба народного депутата України.

За його словами ця дорожньо-транспортна пригода викликала неабиякий резонанс.  Його дивує  ряд суперечливих тверджень та фактів, які надали  голова Тернопільської ОДА Валенин Хоптян на прес-конференції 3 грудня 2012 року, прес-служба ОДА та ряд мас-медіа  як обласного так і національного рівня.

Одним із незаперечних фактів, на чому наголошував як Валентин Хоптян , так і інформаційна служба УВС є те, що під час поїздки автомобілем на святкування Нового 2012 року у голови Тернопільської ОДА та членів його родини, які на той час їхали з ним, були наявні мобільні телефони, прослідковуючи сигнали яких працівникам відповідних служб не складає ніяких зусиль визначити місце перебування Хоптяна В.А. у момент аварії, – каже нардеп.

– Як народним депутатом, мною направлено сьогодні депутатське звернення до Генерального Прокурора України  та Міністра МВС України  з проханням сприяти об’єктивному  проведенню  розслідування данного ДТП, зобов’язати відповідних посадових осіб  виявити ,  зібрати і подати всі необхідні докази  для встановлення причетності  або  непричетності   до даної ДТП голови Тернопільської обласної адміністрації Хоптяна В.А.  та затримання особи, яка в момент ДТП керувала автомобілем, що скоїв цю дорожньо-транспортну пригоду, – наголошує Іван Стойко


-1 thoughts on “Івана Стойка дивують факти, надані прес-службою ОДА про непричетність Валентина Хоптяна до аварії

  • 11:18 | 4.01.2012 о 11:18
    Permalink

    цікаво чому він не назвав жодного суперечливого факту чи твердження..

  • 11:23 | 4.01.2012 о 11:23
    Permalink

    як і Деревляний почав піар. дістали вже. спочатку зробіть хоча б що не будуть, а тоді вже патякайте. а ще…сьогодні Деревляний журналістів збирав у Чемирівці. і то не усіх – вибраних.

  • 11:02 | 11.01.2012 о 11:02
    Permalink

    Чи є б ричало ваше б мовчало…Стойко показав себе і свою нікчемність у всьому, бездарності яка стала народним депутатом і утримується за наші гроші потрібно сидіти і не пікати

Коментарі вимкнені.