Кайда вручив ключі від тракторів меру Чорткова

Голова обласної ради Олексій Кайда вручив ключі та документи від двох тракторів ХТЗ -2511 міському голові Чорткова Михайлу Вербіцькому.

Торік обласна рада виділила Чортківській мерії 250 тисяч гривень на придбання техніки. За ці кошти і було закуплено машини для прибирання вулиць від снігу та сміття.

Як зазначив міський голова Чорткова Михайло Вербіцький: «Вже багато років поспіль місто не бачило такої події як вручення новеньких машин, особливо, коли вони придбані для комунального господарства. А потреба у цьому надзвичайно велика. Адже охайні, чисті вулиці – візитівка будь-якого населеного пункту, запорука здоров’я  його мешканців.»

«Нинішня подія знакова, – наголосив голова облради Олексій Кайда. – Незважаючи на недостатнє фінансування та невеликий бюджет області, ми знайшли можливість і минулого року виділили 250 тисяч гривень Чорткову на закупівлю необхідних механізмів і 150 тисяч Теребовлі. Адже прекрасно розуміємо, що техніка, яка знаходиться у розпорядженні місцевих ЖКГ застаріла. На жаль, за один раз повністю поновити її в усіх містах області ми не маємо змоги. Разом з тим поступово надаватимемо допомогу й іншим районним центрам.»

Керівники комунальних підприємств Чорткова та міський голова подякували очільнику Тернопільської обласної ради та усьому депутатському корпусу за допомогу,  а священик окропив механізми свяченою водою та благословив на довгу та успішну роботу.

Коментарі вимкнені.