Хоптян просив грошей на будинки для військовослужбовців

У Тернополі планується будівництво двох 10-поверхових житлових будинків на 81 та 96 квартир для військовослужбовців. Про це мова йшла під час зустрічі голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна з Міністром оборони України Михайлом Єжелем у Києві. Йшлось також про те, що розпочато підготовчі фундаментні роботи під 30-квартирний житловий будинок. У м. Чорткові є можливість реконструювати під житло дві будівлі колишнього військового містечка, а  Бережанах частково проведена реконструкція приміщень колишнього готелю під гуртожиток для 10 сімей.

Йшлось про забезпечення житлом військовослужбовців, які перебувають на квартирному обліку у Бережанському Тернопільському та Чортківському гарнізонах. Загалом це 453 особи.

Голова ОДА звернувся до керівництва Міноборони з проханням сприяння щодо виділення коштів на будівництво житла для військовослужбовців цих гарнізонів.

Наразі розробкою проектно-кошторисної документації на нове будівництво (реконструкцію) житла для військовослужбовців займається Подільське управління капітального будівництва Міноборони.

Коментарі вимкнені.