Кого дістали груди «Femen», той може пожалітися Януковичу

Громадські активісти написали петицію, звертаючись до Президента України, Генеральному прокурору, депутатам ВР з проханням про заборону «Femen».
«Ми, активісти групи в соціальній мережі Facebook – againstfemen, створили петицію, і звертаємося до Президента України, Генерального прокурора, депутатів ВР та Національної комісії з питань захисту моралі. Багато хто в наш час чув про жіночий рух FEMEN – незареєстровану організацію, що виникла в 2008 році. В Україні, зокрема в Києві, проводяться різні-піар акції, які ще не призвели до якихось позитивних змін у житті суспільства. Одні це все сприймають не критично, іншим зовсім не до вподоби, адже FEMEN підриває українську культуру, традицію і глумиться над важливими українськими символами, особливо прапором», – пишуть у зверненні againstfemen.

На думку активістів, «Femen» суперечить релігійно-моральним нормам і заодно здоровому глузду. Виходить, що основна мета цього руху – заробляння грошей на грунті поганої слави і презирство всього українського, пишуть ВсеНовости.
«Ми проти цього беззаконня. Рух FEMEN – «радикальний ексгібіціонізм». Його дії в громадських місцях – це прояви хвороби на сексуальному рівні, або звичайне хуліганство. Тому – цей рух є неадекватним або асоціальним. Через «феменок» українки постають у негативному образі легкодоступних повій. Іноземці тепер мають переконання, що всі жінки України відносяться до FEMEN або симпатизують їм. FEMEN повинні нарешті зрозуміти, що Україна – не бордель. Де позитивні результати дій цієї організації?
Відомо, що кожна людина має право на життя, свободу дій або думок. Однак до тих пір, поки ця свобода не зачіпає почуття і волю інших. На жаль, в FEMEN цю межу вже повністю перейшли. «Феменки» вульгарно порочать честь багатьох нормальних українських дівчат, жінок, мам і бабусь. Їх слід ізолювати від суспільства і перестати піарити в офіційних ЗМІ », – стверджують активісти.

-1 thoughts on “Кого дістали груди «Femen», той може пожалітися Януковичу

  • 14:16 | 15.11.2011 о 14:16
    Permalink

    молодці дівчата!!!! єдині хто не засунув голову в дупу а активно відстоюють свою позицію

Коментарі вимкнені.