Кого нагадала чорно-біла Ірина Білик фотографу з Бережан на “Фабриці зірок-4” (фото)

13 листопада в Києві завершився 12-й прямий ефір пісенного реаліті-шоу Нового каналу під назвою “Фабрика зірок 4”. Того дня там побував Олександр Наконечний – відомий у Тернополі фотограф.

– Скажу відразу, що я зовсім не планував приходити на ефір, адже не є прихильником таких шоу, – каже Сашко. – Але не так сталось, як гадалось… Коли я зайшов всередину, перше враження було “Ваууу!!!” – багато людей, тепла атмосфера. Але ж думка залишалась критичною – це ж лише шоу. Та вже за декілька хвилин я категорчно змінив свій погляд на все, що відбувалося. Адже вийшли “фабриканти”, заспівали гімн Фабрики зірок-4 і мене “накрили” вражаючі відчуття: живий звук, майбутні зірки поряд з тобою, організація на вищому рівні.

Олександр Наконечний розповів, що тоді, коли відбувалось голосування, то переживання публіки зливалися в одне ціле з переживаннями артистів. Адже за кілька секунд хтось із них повинен був покинути проект. В такі моменти біля сцени  пройти було неможливо, адже фанатів “фабрикантів” було неймовірно багато.

– Саме завдяки фанатам повернули з попереднього шоу Сергія Климентьєва, – каже Олександр. – Потім Сергій виконав одну зі своїх пісень номінантського “Кто-то ищет любовь”. В ритм пісні йому старанно підтанцьовували усі учасники шоу, котрі залишилися у фіналі. Також вони по черзі передвали мікрофон один одному, таикм чином співаючи пісню всі разом.

Цього вечора проект покинув Павло, а до фіналістів “Фабрики зірок 4” – Жені Білозерова, Антона Кліміка, Юлії Руднєвої, Даші Доріс та Соні – приєдналась Ксенія Ланова, яка заспівала неперевершено пісню “Ни о чем не жалею”. Її виступом були вражені не лише глядачі, але й жюрі. Коли ж пролунав останній приспів цієї композиції, по шкірі аж “мурашки бігали”.

Також тернопільський фотограф зауважив, що Ірина Білик своєю новою зачіскою “закосила”  під героїню з фільму “101 далмантинець”, а Еріка буквально усіх шокувала свою сексуальною зовнішністю.

“Погляд”

Коментарі вимкнені.