КП «Тернопільелектротранс» «купувало» електромонтерів

У Будинку праці відбувся День відкритих дверей Тернопільського міськрайонного центру зайнятості за участю соціальних партнерів на ринку праці.

В рамках заходу відбулись два міні-ярмарки вакансій на замовлення КП «Тернопільелектротранс» та ТзОВ«Українські торгівельні мережі», тематичний семінар на тему: «Головні засади взаємодії з роботодавцями», зустрічі з фахівцями МРЦЗ.

У цей день особи, які мали намір змінити чи знайти роботу, відвідали спеціалістів центру зайнятості, які надавали консультації з питань вибору місця праці, зміни фаху чи підвищення кваліфікації, ведення ефективноїсамопрезентації та співбесіди з роботодавцем; допомагали аналізувати помилки під час пошуку роботи, роз’яснювали законодавство про зайнятість тощо.

На міні-ярмарку вакансій комунальне підприємство «Тернопільелектротранс» «купувало» електромонтерів контактної мережі, електромонтерів тяглової підстанції, кондукторів громадського транспорту та водіїв тролейбусів. Цими вакансіями зацікавились 14 осіб, які шукають роботу.

Представники ТзОВ «Українські торгівельні мережі» також мали можливість зустрітись з претендентами на вакантні місця продавців продовольчих товарів у мережі магазинів «М’ясна точка». Серед 30 кандидатів, за результатами анкетування, було відібрано 8 осіб.

Представники роботодавців та профспілок мали нагоду зустрітись на тематичному семінарі, під час якого ознайомились із послугами служби зайнятості, обговорити шляхи співпраці, отримати необхідні консультації відповідних фахівців.

Коментарі вимкнені.