Про що говорив Надал з польським консулом

27 грудня міський голова Тернополя Сергій Надал зустрівся з Генеральним Консулом Республіки Польща у Львові Ярославом Дроздом. Під час зустрічі мова йшла про співпрацю міста Тернополя з польськими містами та відкриття візового центру Польщі в Тернополі.

Ярослав Дрозд запевнив, що візовий центр у Тернополі буде, але через підготовчі моменти його відкриття відбудеться у новому році. В свою чергу Сергій Надал запропонував свою підтримку та допомогу в організації відкриття візового центру Польщі у нашому місті.

«Сьогодні тернополяни усі чекають на відкриття візового центру Польщі в Тернополі, який створить не лише великі зручності, а і сприятиме родинним та бізнесовим зв’язкам. Тернопіль має дружні тривалі відносини з містами Хожув, Ельблонг, Тарнув, Радом, Новий Томишль і географія нашої співпраці збільшується. Уже починаючи з нового року ми хочемо реалізувати спільний проект з Євросоюзом завдяки польським містам партнерам. Для цього у нас прийнята програма міжнародного співробітництва, – зазначив Сергій Надал. – Сьогодні, у передноворічні дні, коли всі складають плани на майбутнє, Тернопіль розраховує на розвиток всіх добрих починань, які стали можливими через співпрацю з польськими партнерськими містами».

-1 thoughts on “Про що говорив Надал з польським консулом

  • 22:21 | 27.12.2011 о 22:21
    Permalink

    поляки зайдуть в Тернопіль – ще один плюс в роботу команди мера

Коментарі вимкнені.