Львове, пробач!

Вони – одеська «Родіна» та кримське «Русскоє єдінство», – хотіли, щоб у Львові сталося те, що сталося. При благословенні продажної антиукраїнської влади та СБУ Хорошковського. Їм треба було, щоб канали світу транслювали «нелюдське обличчя українського фашизму». Вони роблять все, щоб Україна як держава не відбулася. Вони радіють, коли нас роздирають чвари і сварки. Вони свідомо маніпулюють людськими переконаннями і людською гідністю, вони отримують кайф, коли українці знищують один одного.

Львове, пробач,що купка дегенератів із Одеси примусила говорити про наше місто  і про ваше  місто, як про географічні точки, де живуть не зовсім адекватні люди. Одеса – то не українофоби із марковської «Родіни», а Львів, то не ультра радикали-націоналісти із «Свободи».

Колись, у 2007 році, Одеса дозволила, щоб лідер «Родіни» Марков та його обслуга, жорстко побили мирне зібрання на одній із головних площ Одеси. Ось посилання: http://www.youtube.com/verify_age?next_url=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3DMn5XvXfMJt0

Тоді марковський канал АТВ та інші медіа, орієнтовані на цю особу, захлиналися криком, що до в’язниці хочуть посадити “святу людину – самого Маркова» через якусь нікчемну «розбиту губу націоналіста»!

І ми всі тоді проковтнули ту «розбиту губу націоналіста».

А зараз ковтаємо махрову кривавопрапорну провокацію у Львові.

Бо державі Януковича потрібні саме такі маркови і саме такі «родіни». Бо такі русошовіністи – зомбі легко можуть створити атмосферу страху  та недовіри в суспільстві. А заляканим людям не потрібні воля та демократія.

Львове, пробач!

Зоя Казанжи, Телекритика

-1 thoughts on “Львове, пробач!

  • 23:29 | 17.05.2011 о 23:29
    Permalink

    Мої вітання всім!
    Дякую, Зоя, за добре слово. Я львівьянин і цим все сказано. Про події 9 травня хочу сказати свою думку. Два моїх діда воювали в Червоній армії: один брав Берлін, другий – Прагу. Потім обидва воювали в Манжурії. Мали поранення і бойові нагороди. Після війни одного з них вбили “бандерівці” і моя мама виховувалась у дитячому будинку. І після цього мене – львівьянина називають “фашистскім пріхвостнєм”, “прєдатєлєм”?.. Я з повагою ставлюсь до ветеранів, що воювали за “червоних” і до “хлопців з УПА”. Не я їм суддя. Тоді часи такі були – важкі часи. Мабудь 9 травня має стати днем не тільки Перемоги, а і примирення і поваги до всіх ветеранів. В більшості европейських країнах давно зрозуміли, що колупання в історії і вияснення питання хто був за кого принесе шкоду і розколить суспільство. Тому в більшості країнах такі “вияснялки” вважаються дурним тоном. Але не в нашій. Теперішній українській (та яка вона українська!) владі вигідний розкол в суспільстві. Їм вигідний образ ворога в особі “западенців”. Вони їх бояться. І правильно роблять!!!!!! Поки є Львів, Тернопіль, Франківськ – є Україна!

    • 23:55 | 17.05.2011 о 23:55
      Permalink

      одного з них вбили “бандерівці” і моя мама виховувалась у дитячому будинку. я з повагою ставлюсь до “хлопців з УПА”

      Повага твоэму дідові…Якби він знав… що в нього був би такий наслідник…він думаю би тебе задушив би руками…
      Упа…та бандерівці- злодії…та стадо…
      Їх не признає жодна країна світу…у світі вони просто ЗЛОДІЇ…та Нацистські колаборанти…
      У Селян відбирали харчі… тікали до лісів… забирали з родин примусово чоловіків…погрожуючи розправами ітп…
      Стадо…яке СССР винищував… таке саме стадо як Афганські бандити… чеченські…ітп…

      • 21:30 | 18.05.2011 о 21:30
        Permalink

        Ти повний та абсолютний долбойоб!!!

  • 00:35 | 18.05.2011 о 00:35
    Permalink

    Слава героям ввв – малограмотний москаль , такі чекісти в часи війни перевдягались у форму УПА і вчиняли наруги , грабували і вбивали простий народ , щоб народ думав , що це справа рук бандерівців , а насправді то були нквдисти.Народ має знати правду.Слава нескореним воїнам УПА !!!!

    • 06:38 | 18.05.2011 о 06:38
      Permalink

      Да 9 мая мы видели что НКВДисты были переодеты в свободовских молодчиков и начали преследовать ветеранов войны,щоб народ думав , що це справа рук бандерівців. А народ и подумал, что хватит потакать этим ублюдкам. Только люстрация в свободовских рядах поможет Львову вылезти из этого дерьма.

  • 04:59 | 18.05.2011 о 04:59
    Permalink

    Спасибі, Зоє, за добре слово про моє улюблене місто. Я люблю це гарне, казкове, таємниче місто. Я люблю його надзвичайно тонку і вразливу душу. І таку беззахисну водночас. Хто тільки не використовував це місто для власних абцій, політичних розпав, інсинуацій? Місто терпіло і терпить. Московські зайди, ріні запроданці знову хочуть перетворити старовинне місто у місце протистояння. Жаль. Я також мешканка Західної України. І розмовляю українською. Я націоналістка? Так? І я горджуся тим. Я горджуся, що Західна Україна залишається чи не єдини форпостом української культури, мови, традицій. І Львів… Йому долею суджено бути саме таким: гордим, красивим, українським. Я люблю тебе місто Лева! І мені сумно, коли з тебе роблять страшилку для світу. Хто мудрий, той зрозуміє: це суто совєцко-путінсько-партійнорнгіональні (від ПР) витівки. ЧАс усе розтавить на свої місця. І якби не старилися провокатори, це місто буде завжди неповторним. Як і львів”яни (не совєцкі зайди).

  • 06:31 | 18.05.2011 о 06:31
    Permalink

    “Їм треба було, щоб канали світу транслювали «нелюдське обличчя українського фашизму”. А ведь Львовяне увидели эти лица в масках, увидели как с людей срывают награды. Националисты визжат про провокацию, которую и сами провели. Это мразь портит всю мирную жизнь Львова. Недоноски пытаются диктовать как жить населению, что носить, про что говорить, и при этом толкают необразованную молодежь на преступления.

  • 08:15 | 18.05.2011 о 08:15
    Permalink

    Вельмишановна п.Олена,вам і автору цього звернення треба не на форумах шаритись,а поєми писати,на вашій рідній німецькій мові

  • 09:14 | 18.05.2011 о 09:14
    Permalink

    Восточно-польские(западно-украинские) цыгане к Украине ни какого отношения не имеют!!! Их вероломно присоединил Сталин!!! Польша даже в дар их не примет! Они везде чужие! Поляк расстреливали, украинцев расстреливали(в борьбе за “свободу”)! Они привыкли жить на костях других людей!!! Нужно дать им свободу и они друг друга перестреляют 🙂

  • 23:12 | 18.05.2011 о 23:12
    Permalink

    Всім привіт!
    Це знов я – щирий львівянин. Так вже сталось, що мій коментар до статті вийшов першим. Смішно, що його оцінило більше читачів, ніж саму статтю 🙂 . Хоча, як на мене, сама стаття хороша. Ще раз дякую автору – Зої. Щиро дякую, пані Зоя!
    Тепер по суті. Чого я тільки не начитався про себе і таких, як я … І що мій дідо сам би мене задушив, і обізвали мене “восточно-польским” (западно-украинским) циганом (!!!), і “стадом”, і “бандитом”. Жах! Люди, а-у! Ви ж мене зовсім не знаєте!!! Звідки у Вас стільки ненависті??? За що ви мене ненавидите? За те, що я львівянин? Що я люблю своє місто і вважаю його найкращим у світі? Що я розмовяю українською? Що я намагаюсь примирити всіх? Що я вам всім поганого зробив? Жах! Ще пару випадів і я стану українським націоналістом!!!!!!!
    – Уважаемые рускоязычные! Вам нужен еще один враг? Зачем Вы своей ненавистью плодите своих же врагов?! Попробуйте хотя бы услышать других! Я уже не говорю о том, что бы попытаться понять людей, которых Вы считаете опонентами. Попробуйте просто услышать! Не превращайтесь в жертву чужой пропаганды. Вы что, Вовы Путина насмотрелись? Так ВВП сказал, что русские и без украинцев победили бы во второй мировой войне. Все эти жертвы украинцев напрасны, это так, фигня. (Вот и помагай после этого русским… Потом еще фашистом обьявят или циганом).
    СССР нет и никогда уже не будет! Есть отдельные страны со своими интересами. Как Вы не можете этого понять?! Нам всем вместе нужно строить новый дом здесь – в Украине и смотреть в завтрашний день, а не бить морды из-за флага НЕСУЩЕСТВУЮЩЕГО государства и ковырятся, извените, в заднице. Ну знали, что во Львове могут (по-вашему) неадекватно отреагировать на красные флаги, тогда зачем было переться? (Тем более, что “Свобода” финансируется тем же олигархом, что и Партия регионов) А может это им, находящимся у власти, было нужно это шоу? Вы бы еще поехали в Берлин и водрузили красный флаг на рейхстаг в честь 66-й годовщины Победы!!!! Что, слабо?
    А если уже совсем невмоготу и чувствуете, что ментально вы не можете ужиться, то не страдайте тут. У вас есть выбор: строить с “циганами” независимую Украину или строить “русский мир” где-то в Тамбовской области или Дагестане. Слабо?
    А всех, кто остается здесь и любит эту страну я приглашаю во Львов. Берите денег по-больше, хорошее настроение и приезжайте. Без флагов, бейсбольных бит и пистолетов с резиновыми пулями. Вы убедитесь, что львовьяне живут в прекрасном городе, который безумно любят, они, хоть и со своими причудами, однако, нормальные люди с открытым сердцем. 🙂 А то мы поедем к вам в Крым, Донецк, Луганськ и Одесу или еще куда там. В вышиванках, с миром и хорошим настроением 🙂
    Слава Україні!

Коментарі вимкнені.