“Метро база” тепер у Тернополі

17 серпня у Тернополі німецький інвестор відкрив третій по Україні центр оптової торгівлі «METRO база». Центр розташований за адресою вул. 15-го Квітня, 6, займає площу понад 1600 м. кв. та пропонує більш ніж 3000 найменувань продовольчих та непродовольчих товарів. У магазині представлений широкий вибір власних торгових марок METRO, що коштують до 20% дешевше аналогічних продуктів відомих брендів.
Магазин має подовжені години роботи з 7:00 до 21:00, з понеділка по суботу включно.
«Для того, щоб залишатись лідером у сфері торгівлі, потрібно на крок випереджати очікування наших клієнтів. Тому, розвиваючи мережу магазинів нового формату в Західній Україні, ми орієнтуємося не тільки на представників дрібно-роздрібної торгівлі і офісів, а також на власників ресторанів та кав’ярень, адже цей край здавна відомий своєю гостинністю та кулінарними традиціями. Успішні результати роботи перших «METRO баз» доводять, що цей формат потрібен нашим клієнтам, – коментує Жако Булен, директор «METRO Кеш енд Кері Україна», – 20 серпня 2011 року «METRO Кеш енд Кері» відзначатиме восьму річницю своєї діяльності в Україні. Відкриття «METRO база» в Тернополі – це чудовий подарунок і нам, і мешканцям міста до дня народження компанії»
Перша «METRO база» відкрилась в липні в 2010 року в Кременчуці, друга – у жовтні 2010 року у Кіровограді. Компанія планує і надалі розширювати мережу магазинів цього формату в Україні.»

На відкритті були присутні топ-менеджери компанії, представники влади, бізнесу, журналісти та гості. Вступне слово було надано директору з продажів Хайберту Краевельду, досвідченому топ-менеджеру з міжнародним досвідом 25 років у сфері торгівлі. Наступним виступаючим був представник від міської влади Ігор Турський, секретар міської ради:


Виступ Ігоря Турського (секретар міської ради)


Виступ Яреми Івахіва (проектний менеджер програми підтримки та розвитку дрібно-роздрібної торгівлі)


Виступ Сергія Добрянського (директор магазину «METRO база»)

Далі представники компанії і влади перерізали святкову стрічку і запросили усіх до «METRO база».

Після невеличкої екскурсії, представник «METRO бази» Анна Курбатова, менеджер з корпоративних кромунікацій відповіла на усі запитання журналістів:

Питання
«Будівля магазину розташована на кордоні міста та району, то ж юридична особа «METRO база» зареєстрована в Тернополі чи у Байцівцях? »
Відповідь: у Тернополі

Питання: «Скільки людей буде працювати у магазині «METRO база»»
Відповідь: близько 10

Питання: «працівники – люди з Тернополя?»
Відповідь: так, ми набираємо місцевих працівників

Питання: «штат уже набрано?»
Відповідь: так, у них вже сьогодні перший робочий день. Але окрім роботи їм потрібно було пройти навчання та тренінги, тому набір персоналу робився завчасно

Питання: яким чином підприємці можуть почати роботу з вами?
Відповідь: процедура досить проста. Підприємець надає реєстраційні документи та за кілька хвилин отримує картку покупця і вже може робити покупки

Питання: картка «METRO база» діє у всіх регіонах, де є «METRO база»?
Відповідь: так

Питання: чи можливо зробити покупку без картки?
Відповідь: ні, але якщо ви забули її дома, то при наявності документа що посвідчує особу, ви можете здійснити покупки

Питання: Яким чином ви обрали Тернопіль?
Відповідь: Кожне місто обирається за певним переліком параметрів, це купівельна спроможність населення, кількість населення, потенціал розвитку бізнесу та ін.

Питання: чи було важко вам працювати з місцевою владою при відкритті магазину?
Відповідь: Не було важко. Є нормальний діалог між владою, тому що ми приходимо як інвестор, платимо податки, створюємо робочі місця. Окрім того, ми приходимо в регіон щоб розвивати місцевий малий та середній бізнес.

Питання: якщо будуть бажаючі працювати у «METRO база», що їм потрібно робити?
Відповідь: Людині потрібно прийти до нас, заповнити стандартну форму-заяву і надалі при появі вакансії, відділ по підбору персоналу зконтактує з потенційним працівником.

Питання: чи має можливість місцевий виробник попасти на ваші прилавки?
Відповідь: так, ми працюємо з місцевими виробниками, 90% товарів є місцевими. Ми відкриті для співпраці, але для цього потрібно виконати усі умови. В основному це попит та якість. Щоб працювати з нами, потрібно бути готовим надавати товари найвищого ґатунку.

Фото, відео Святослав Журовський

-1 thoughts on ““Метро база” тепер у Тернополі

  • 09:50 | 18.08.2011 о 09:50
    Permalink

    а от і реальні інвестори!!! а уе робочі місця, податки ну всяке таке

  • 09:19 | 19.08.2011 о 09:19
    Permalink

    потужно, що таке є в Тернополі.

Коментарі вимкнені.